Dragi vodje podjetij,

verjetno ne želite, da vaša ekipa le sledi trendom. Prizadevate si, da jih tudi ustvarja, mar ne? 

SoundGarden je priložnost, ki je ne smete zamuditi. Festival, ki bo potekal ob Velenjskem jezeru od 27. do 29. junija, je zasnovan prav za vas in vašo ekipo.

Zakaj svoje zaposlene poslati na SoundGarden?

  1. Poglobljeno znanje o komunikacijskih veščinah

Vrhunski strokovnjaki bodo vašo ekipo naučili, kako učinkovito komunicirati, graditi avtentične odnose in premagovati generacijske prepreke v delovnem okolju. Pridružite se pogovorom z vodilnimi misleci, kot je Pater Karel Gržan, in odkrijte nove načine za izboljšanje komunikacije v vašem podjetju.

  1. Odkrijte nove tehnologije

V soboto, 29. junija, se bo vaša ekipa seznanila z najnovejšimi tehnološkimi trendi, vključno z umetno inteligenco, ki spodbuja nelinearno razmišljanje. Izvedli bomo delavnice o preboju na ameriški trg, prototipiranju idej, se poglabljali v postavljanje email strategij in spoznali številne napredne podjetniške pristope, ki bodo vaši ekipi dali orodja, ki jih potrebujejo za inovacije.

  1. Izboljšanje sebe (osebno in poklicno)

SoundGarden ponuja več kot 40 delavnic in 20 prebojnih debat, kjer se vaša ekipa lahko nauči tehnik za izboljšanje osebne produktivnosti, psihološke suverenosti in uravnavanje živčnega sistema. Od jutranjih meditacij do večernih plesnih dogodkov – naši programi so zasnovani za celostno izboljšanje vaših zaposlenih.

  1. Sproščeno festivalsko vzdušje

SoundGarden poteka na prostem, v naravi, kjer je vzdušje sproščeno in zabavno. Naš festival združuje resno poslovno vsebino z igrivostjo in domačnostjo. To ni klasični poslovni dogodek, ampak festivalsko doživetje, ki omogoča globoke in pristne povezave v prijetnem okolju.

Vaša ekipa se bo vrnila motivirana, polna navdiha in opolnomočena z novimi veščinami in idejami, ki jih bo lahko takoj uporabila v vašem podjetju. Poleg tega bo imela priložnost za mreženje in povezovanje z drugimi vodilnimi podjetniki in inovatorji.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za rast in razvoj vaše ekipe. Za več informacij in nakup vstopnic obiščite našo spletno stran soundgarden.si. Poskrbite, da bodo vaši zaposleni del nečesa velikega. Spodbujajte njihovo kreativnost in inovativnost na SoundGarden festivalu.

Prisrčno vabljeni,

Ekipa SoundGarden

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.