• Delavnica
  • Debata
  • Networking
Dan 1
Dan 2
Dan 3
Dan 1
27/06/2024
07:00  -  19:00

Prijava obiskovalcev in prevzem zapestnic

Info Point
27 junij
Čas: 07:00 - 19:00
Lokacija: Info Point
08:00  -  09:00

Vzlet - Dobrodošli v SoundGarden!

Džungla Stage
27 junij
Čas: 08:00 - 09:00
Lokacija: Džungla Stage
09:00  -  10:00

Spoznaj sokreatorje na festivalu SoundGarden

Džungla Stage
27 junij
Čas: 09:00 - 10:00
Lokacija: Džungla Stage
10:00  -  11:00

Moč skupnosti: Sam lahko zasadiš vrt, skupaj pa lahko kreiramo raj

27 junij
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla Stage

Na navdihujoči uvodni okrogli mizi bomo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote. Raziskali bomo, kako lahko vsak posameznik s svojimi dejanji prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj povezanega sveta.

Izjemni strokovnjaki bodo z nami delili svoje izkušnje, vpoglede in prakse na področju gradnje skupnosti in povezovanja. Skozi navdihujoče pogovore bomo raziskali, kako lahko vsak posameznik, ne glede na svoj status ali okoliščine, prispeva k oblikovanju skupnosti, ki je odprta, vključujoča in podporna.

Razpravljali bomo o pomenu medsebojnega sodelovanja, solidarnosti in empatije pri ustvarjanju skupnosti, v kateri vsakdo najde svoje mesto in se razvija. Skupaj bomo odkrivali možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju in se spodbujali k ukrepanju za boljše jutri.

Skupaj bomo gradili mostove med ljudmi, spodbujali povezovanje in soustvarjali rajsko skupnost, ki bo navdihnila druge. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko vsak od nas prispeva k bolj povezanemu in sočutnemu svetu.

11:05  -  11:25

Smejalnica

Džungla Stage (Networking)
27 junij
Čas: 11:05 - 11:25
Lokacija: Džungla Stage (Networking)
11:30  -  12:10

How to attract and connect out of the box thinkers in your company *delavnica v angleščini

Džungla Stage
27 junij
Čas: 11:30 - 12:10
Lokacija: Džungla Stage
Vodnik: Perry Knoppert
12:15  -  12:30

Kreativni mingl

Džungla Stage (Networking)
27 junij
Čas: 12:15 - 12:30
Lokacija: Džungla Stage (Networking)
12:30  -  13:30

TBA

Džungla Stage
27 junij
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla Stage
13:30  -  14:00

Predstavitev popoldanskih aktivnosti

Džungla Stage
27 junij
Čas: 13:30 - 14:00
Lokacija: Džungla Stage
13:30  -  15:00

Prosto za kosilo

Networking Arena
27 junij
Čas: 13:30 - 15:00
Lokacija: Networking Arena
15:00  -  16:00

Karierno opolnomočenje: Profesionalna predstavitev na podlagi osebne energijske znamke

Networking arena (Delavnica)
27 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Networking arena (Delavnica)
Vodnik: Anja Žibert

Osebna energijska znamka je sinergija tvojega načina razmišljanja (mindseta), avtentične osebnosti s srčnimi vrednotami, strokovnih delovnih izkušenj ter dušnih (notranjih) talentov. To je esenca, ki jo prinašaš na mizo in jo drugi čutijo, ko sodelujejo s tabo.

Nič ni močnejše ali prepričljivejše od osebe, ki zna poudariti svojo edinstveno energijo in jo usmeriti v svoje delo. Tvojo osebno energijsko znamko lahko uporabiš v CV-ju, na LinkedInu ali na predstavitveni strani svojega posla. To je tvoja "osebna zgodba", ki jo lahko deliš z drugimi, da bodo bolje razumeli, kdo si in kaj prinašaš.

15:00  -  15:45

Generacijsko prepletanje znanja in energije in kje se (ne) slišimo

27 junij
Čas: 15:00 - 15:45
Lokacija: Džungla stage

Prijateljski medgeneracijski pogovor bo razkril edinstvene perspektive različnih generacij in raziskal, kako se prepletajo njihova znanja, izkušnje in energije. Skupaj bomo odkrivali, kje se generacije slišijo in kje so morebitni komunikacijski šumi, ki lahko ovirajo pretok idej, razumevanje in sodelovanje.

Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o tem, kako lahko generacijsko raznolikost izkoristimo kot vir inovacij, rasti in skupnega napredka. Skupaj bomo gradili mostove med generacijami in ustvarjali prostor za spoštovanje, razumevanje ter produktivno sodelovanje.

15:00  -  16:00

Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo

Red zone (Delavnica)
27 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Vabimo te, da se nam pridružiš na izjemni delavnici z naslovom "Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo". Ta delavnica bo priložnost za raziskovanje ključnega koncepta ravnotežja med obiljem in učinkovitostjo ter razumevanje njegovega vpliva na naše delovno okolje. Skupaj bomo raziskali, kako lahko dosežemo harmonijo med dosežki in duševnim počutjem ter kako to ravnotežje vpliva na naše delovne procese in rezultate.

Pridruži se nam, da skupaj odkrijemo poti do uspeha in izpolnitve v profesionalnem življenju.

16:00  -  17:00

Meditacija za notranji mir

Chill OUT
27 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Chill OUT
Vodnik: Igor Ivanov

V današnjem hitrem svetu, polnem različnih izzivov in zadolžitev, smo začeli izgubljati stik s telesom ter prehajamo v notranji nemir.

Meditacija in dihanje sta dve najmočnejši orodji, s katerimi se lahko bolj umirimo ter lažje soočimo z dano situacijo.

Človek, ki je notranje pomirjen, ima veliko moč nad situacijo in nima situacija moči nad njim.
Pri tokratni meditaciji se bomo dotaknili zavestnega dihanja in notranjega miru ter spoznali moč meditacije.

16:00  -  17:00

Vpogled uporabnikove poti skozi data-layer: Praktična delavnica za naprednejše uporabnike GA4

Vista indoor (Delavnica)
27 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Vista indoor (Delavnica)

Na praktičnem primeru izbrane spletne strani bomo skozi uporabnikovo nakupno pot pogledali v ozadje (v kodo in data-layer) spletne strani ter se naučili razumeti, kako sta vsaka uporabnikova akcija ali dogodek povezana s standardnimi poročili, ki jih vidimo v GA4. Prav tako se bomo naučili, kako lahko na osnovi pridobljenega vpogleda in novega znanja kreiramo poročila po meri.

16:00  -  17:00

Trije načini, kako vnesti več smisla v svoje delo

Magic Garden (Delavnica)
27 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Spomni se na kakšen trenutek, ko si s svojim delovanjem ali s kvaliteto svoje prisotnosti pripomogel/-la k pozitivni razliki. Ko si čutil/-a, da si del nečesa večjega od sebe. Ko si nekomu vsaj malo izboljšal/-a dan ali morda celo življenje. To so prijetni občutki, kajne?

Na delavnici boš spoznal/-a preizkušene strategije iz pozitivne psihologije in osebne rasti, ki ti bodo pomagale preoblikovati tvojo izkušnjo na delovnem mestu – ne glede na to, kaj trenutno počneš! Če boš tekom svojega delovnika uporabil/-a vsaj enega od predlaganih načinov za več smisla, obstaja velika verjetnost, da boš potem med delom doživljal/-a več smisla, pozitivnih čustev in zanosa.

Ta delavnica ni namenjena le tistim, ki se počutijo nezadovoljni na svojem trenutnem položaju, ampak vsem, ki želijo povečati svojo srečo pri delu. Povabljen/-a si, da še bolj zavestno stopiš v aktivno vlogo osmišljevalca!

16:00  -  17:00

Investicije skozi oči vlagatelja: Fundraising, pitch deck in komuniciranje z investitorjem

Red zone (Delavnica)
27 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)
Vodnik: Mark Kalin

Skozi delavnico bomo spoznali start-up svet skozi oči vlagatelja in se podali na pot trenutnega makro pogleda start-up ekosistema. Spoznali bomo tudi, kaj so ključne informacije, ki jih želi prejeti vsak investitor, kaj so stvari, ki ga pritegnejo ter kako se lotiti fundraisinga in priprave pitch decka, da bo uspeh čim višji.

Poznamo tudi več vrst pitch deckov, zato bomo spoznali razlike med njimi in zakaj jih potrebujemo pet. Z uporabnimi nasveti, kaj deluje in kaj ne, boš bolje razumel/-a mindset investitorjev in finančni ekosistem ter videl/-a, da je ta svet lažje razumljiv in bolj dostopen, kot se zdi na prvi pogled.

17:00  -  17:45

Kako graditi avtentično skupnost v digitalni dobi?

27 junij
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage
17:00  -  18:00

Odkrij večni vir notranje motivacije – Flow (feat. LEGO® SERIOUS PLAY®)

Magic Garden (Delavnica)
27 junij
Čas: 17:00 - 18:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Jaka Oman

Na flow delavnici bomo skozi LEGO® SERIOUS PLAY metodo spoznavali naša glavna flow stanja. Naučili se bomo, kaj flow je, kako ga prepoznati, zakaj je tako pomemben in zakaj se v njem tako dobro počutimo.

Danes imamo srečo, da imamo za načrtovanje in upravljanje flowa na voljo zelo učinkovita orodja. Spoznali bomo 3 glavna: Graf I&V, flow cikel in sprožilce flowa, s katerimi boš lahko v prihodnje bolj uspešen/-na pri doseganju več flowa.

18:00  -  19:00

Samodisciplina: Pot do najboljše različice sebe

Magic Garden (Delavnica)
27 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Jernej Pavlič

Ko stremiš k dolgoročnim ciljem, ni močnejšega orodja za pozitivne spremembe in doseganje teh ciljev, kot je samodisciplina. Gre za sposobnost, da se odločiš za dolgoročno dobrobit, namesto, da se predaš impulzom. Spodbuja zavestno izbiranje dejanj, ki podpirajo tvoje cilje in vrednote ter je ključnega pomena za dosego notranjega miru, sreče in izpolnitve.

Ne gre le za tehniko, gre za temelj pri odkrivanju svojega največjega potenciala. Je sestavni del srečnih in uspešnih ljudi in, kar je najbolj pomembno, je veščina, ki se je lahko naučiš.

V tej intenzivni uri bomo raziskali moč samodiscipline kot orodja za odklepanje najboljše različice sebe. Z nežnimi, a učinkovitimi metodami in vajami bomo gradili svojo notranjo moč ter oblikovali opolnomočene dnevne rutine. Pri raziskovanju svojih največjih in najglobljih potencialov se boš spoznal/-a z orodji, ki ti bodo pomagala oblikovati vedenjske pristope ter dnevne rituale, ki vodijo k osebni in profesionalni rasti.

18:00  -  19:00

Breaking the Routine: How to deal with a challenge of rethinking and generating new, fresh ideas in recurring projects or assignments *delavnica v angleščini

Vista indoor (Delavnica)
27 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Vista indoor (Delavnica)

From guerrilla marketing and creative concepts, to graphic design and audio production, crafted from the minds of four people, Stožer Agency became a place where different creative teams and partnerships came to life. They are super proud of being agile to collaborate with other agencies, freelancers and artists. For this session, all four members of this agency will prepare a presentation-workshop to showcase how to deal with a challenge of rethinking and generating new & fresh ideas in recurring projects or assignments.

18:00  -  19:00

Kako napisati besedilo oglasa, ki pritegne?

Red Zone (Delavnica)
27 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Red Zone (Delavnica)

Na delavnici bomo razkrili skrivnosti ustvarjanja besedil oglasov, ki ne bodo samo vabili klikov, ampak bodo vzbudili tudi iskrice v očeh vaše ciljne publike!

Pozabite na dolgočasna oglaševalska sporočila, ki jih ljudje samo preletijo – tukaj se bomo naučili, kako napisati besedila, ki bodo stranke spravila v smeh, jih presenetila ali jih bodo celo ganila. Na delavnici ne pričakujte dolgočasnega powerpointa – pričakujte brco v zadnjico vaši ustvarjalnosti. Ste pripravljeni?

19:00  -  20:00

Johnny goes to Hollywood. Do you have what it takes? (Kako se prebiti na ameriški trg)

Magic Garden (Delavnica)
27 junij
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Jure Bratkič

Tekom delavnice se bomo hands-on dotaknili dveh kanalov:
Za first-time lastnike podjetij: Kako izbrati pravega partnerja/co-founderja in pravo idejo za ameriški trg?
Za lastnike obstoječih, že uveljavljenih podjetij in za first-time founders: Kako se kulturno okolje, v katerem se Slovenija in slovenska podjetja nahajajo, prevajajo v resen posloven ameriški svet? Kakšni so zgodovinski, kulturni, emocionalni ter gostilniški vzroki, da je odstotek uspešnosti tako variabilen?
Poslovni bonton in delo na sebi.
Zaključek: Je trg ZDA res primeren za mene in moje ljudi v našem podjetju?
Delavnica je namenjena ljudem, ki z aktivnim sodelovanjem razumejo ter znajo pokazati cenjenje in vrednost svojega časa.

19:00  -  20:00

Rapid Prototyping: Ustvari prototip poslovne ideje v 45 minutah

Magic Garden (Delavnica)
27 junij
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Na delavnici bomo spoznali metodologijo Rapid Prototyping, ki jo v Google X uporabljajo pri razvoju najbolj prebojnih znanstvenofantastičnih idej. Ravno s to metodo je Tom Chi (soustanovitelj Google X) uspel izdelati prvi prototip za Google Glass, in sicer v manj kot enem dnevu, drugi prototip pa v manj kot 45 minutah.

Rapid Prototyping nam pomaga, da hitro pridemo od ideje do izkušnje in od razmišljanja v akcijo. Metodo boste udeleženci lahko preizkusili tudi na svojih poslovnih idejah oz. projektih, na katerih delate.

20:30  -  22:30

Povezovalni ognjeni krog in bobnarski session

27 junij
Čas: 20:30 - 22:30
Lokacija: Kamp Velenje
21:00  -  00:00

Glasbeno popotovanje

Wunder Beach bar
27 junij
Čas: 21:00 - 00:00
Lokacija: Wunder Beach bar
Dan 2
28/06/2024
07:30  -  08:30

Zbudi svojo energijo: Qigong Modrosti – povezanost in mirnost

Velenjsko jezero (Andraž Purger)
28 junij
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero (Andraž Purger)
Vodnik: Andraž Purger

Qigong Modrosti vpliva na tri nivoje človeka: um, energijsko pretočnost in telo.

Delavnico bomo začeli z enostavno tehniko umirjanja uma ter spoznali in aktivirali nekaj pomembnejših akupunkturnih točk. Nadaljevali bomo z mehkim čuječim gibanjem, ki bo prebudil kratke globoke mišice hrbta. Spodbujali bomo energijsko pretočnost telesa.
Naravno stanje po vadbi je notranji mir, sproščeno telo in občutek moči, kar nam bo dalo zagon za pester dan.

08:00  -  19:00

Prijava obiskovalcev in prevzem zapestnic

Info Point
28 junij
Čas: 08:00 - 19:00
Lokacija: Info Point
09:00  -  09:30

Vzlet – Dobrodošli v SoundGarden!

Džungla Stage
28 junij
Čas: 09:00 - 09:30
Lokacija: Džungla Stage
09:30  -  10:00

Spoznaj sokreatorje na festivalu SoundGarden

Džungla Stage
28 junij
Čas: 09:30 - 10:00
Lokacija: Džungla Stage
10:00  -  11:00

Navdihujoče voditeljstvo: Srčne ideje, ki spreminjajo družbo

28 junij
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla Stage

V današnjem svetu, kjer se spremembe dogajajo hitreje kot kdajkoli prej, je vodenje postalo kompleksno in zahtevno. Pri tem pa se pojavlja vprašanje: Kako postati voditelj, ki ne le sledi trendom, ampak dejavno soustvarja prihodnost?

Okrogla miza na temo "Conscious Leadership" raziskuje to pomembno vprašanje. Pričakuj navdihujoče pogovore o tem, kako postati voditelj, ki deluje zavestno in odgovorno ter s svojimi vizijami spreminja svet na bolje. Pri conscious leadershipu ne gre le za upravljanje z rezultati in uspehom, temveč poudarja tudi skrb za dobrobit ljudi, okolja in družbe kot celote.

Naši gostje bodo delili svoje izkušnje, prakse in vpoglede v to, kako graditi trajnostne organizacije, ki temeljijo na vrednotah, integriteti in sočutju. Skupaj bomo raziskovali, kako razvijati zavedne voditelje, ki vodijo z zgledom, empatijo in poglobljenim razumevanjem izzivov, s katerimi se sooča sodobna družba. Odkrij ključne vidike conscious leadershipa ter kako lahko ta pristop oblikuje bolj pozitivno in trajnostno prihodnost.

11:05  -  11:25

(So)zvočje udeležencev

28 junij
Čas: 11:05 - 11:25
Lokacija: Džungla stage

Zven lastnega glasu nam pomaga v skupini najprej začutiti sebe, nato slišati druge, prepoznati uglašenost z ostalimi ter tako graditi harmonično ozračje podpore in sprejemanja, ki je podlaga za sodelovalno rast in soustvarjanje.

Med eksperimentalno interaktivno vajo, pri kateri je vsak glas pristen in slišan, boste udeleženci sodelovali v vodenem procesu odkrivanja in sprejemanja lastnega glasu, ne glede na višino, ton, kakovost ... Razdeljeni v skupine bomo raziskovali različne intonacije in postopoma združevali svoje glasove v harmoničen zbor, v katerem na koncu naravno prevladata harmonija in sozvočje.

11:30  -  12:10

TBA

Džungla stage
28 junij
Čas: 11:30 - 12:10
Lokacija: Džungla stage
12:15  -  12:30

Kreativni mingl

Džungla stage
28 junij
Čas: 12:15 - 12:30
Lokacija: Džungla stage
12:30  -  13:30

Hrana je gradnik, ki nam daje energijo

28 junij
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage

Razpravljali bomo o temeljnem gradniku našega življenja – hrani. Zavedamo se, da hrana ne le zadovoljuje naše telesne potrebe po energiji, temveč ima tudi ključno vlogo pri zdravju, blaginji in trajnosti. Še več, hrana ima direktni vpliv na naše počutje, odločitve in delovanje. Ali je v Sloveniji zdrava hrana lahko dostopna, ali je na voljo le peščici ljudi?

Pogovarjali se bomo o pomembnosti prehranske varnosti v Sloveniji in izzivih, ki jih prinaša zagotavljanje varne, zdrave in trajnostne prehrane za vse prebivalce naše države. Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o vlogi lokalne pridelave, distribucije in dostopa do kakovostne hrane. Skupaj bomo raziskali strategije za izboljšanje prehranske varnosti v Sloveniji ter poudarili pomen ozaveščanja in izobraževanja o prehrani in trajnostnem kmetijstvu.

Tvoja udeležba na tej okrogli mizi je ključnega pomena, saj bomo skupaj oblikovali priporočila in ukrepe za izboljšanje prehranske varnosti v naši državi. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko hrana postane gradnik, ki nas krepi, podpira naše zdravje in prispeva k trajnostni prihodnosti Slovenije.

13:35  -  14:00

Predstavitev popoldanskih aktivnosti

Džungla stage
28 junij
Čas: 13:35 - 14:00
Lokacija: Džungla stage
13:30  -  15:00

Prosto za kosilo

Networking Arena
28 junij
Čas: 13:30 - 15:00
Lokacija: Networking Arena
15:00  -  16:00

FUTURE DEVELOPMENT: Posvet festivalov in event organizatorjev

Vista indoor (Delavnica)
28 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Vista indoor (Delavnica)
15:00  -  16:00

Prepoznaj in zaživi svoj poslovni potencial!

Networking arena (Delavnica)
28 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Networking arena (Delavnica)
Vodnik: Tina Hočevar

Vsak izmed nas nosi v svojem imenu in datumu rojstva zapisano edinstveno zgodbo. Ti podatki vsebujejo ključe do naših sposobnosti, uspehov in potencialov – tudi poslovnih. V njih so zapisi o tem, kdo smo in v kaj se lahko razvijemo. Ko odkrijemo, kaj nas dela uspešne, odpiramo vrata priložnostim za razvoj, uporabo in izkoristek le-tega. To pa ne prinaša zgolj poti k uspehu, ampak tudi bolj izpolnjujoče življenje.

Pridruži se nam na delavnici, na zanimivem potovanju do osebnega in poslovnega uspeha, kjer bomo skozi prizmo numerologije raziskali vaše rojstne datume ter odkrili:
Kateri je tvoj osrednji poslovni potencial?
Kako ga lahko še dodatno razviješ in učinkovito izkoristiš?
Kaj je tvoj glavni izziv in kako ga preseči?
Kako izbrati prave poslovne partnerje s pomočjo znanja o številih?

Prejel/-a boš večje razumevanje svojih potreb, kar ti bo pomagalo vzpostaviti trdnejše odnose, ki so tudi eden izmed temeljev za poslovni uspeh.

15:00  -  15:45

Kje je Slovenija na (mikro)dozing zemljevidu?

28 junij
Čas: 15:00 - 15:45
Lokacija: Džungla stage

Znanstvene študije govorijo v prid terapijam, ki se poslužujejo psihoaktivnih snovi, gobic, ajuvaske, MDMA-ja, LSD-ja in ketamina, že več let se govori o prednostih legalizacije konoplje. Na drugi strani poslušamo zgodbe ljudi, ki zlorabljajo omenjene substance in zapadajo v odvisnosti. Povečuje se tudi prisotnost nekvalificiranih in neprofesionalnih terapevtov – kakšne so pasti, kako jih prepoznati in kako najti srčna podporna okolja?

Kje je Slovenija trenutno v razumevanju te tematike? Ali smo Slovenci dovolj odprti in pripravljeni, da se tudi raziskovalno in akademsko podamo v to sfero ter kako to že počnemo? Koliko je prisotnega strahu in tabujev? Ali je lahko to prihodnost našega zdravstva?

O mikrodozingu se zadnje čase govori tudi v podjetništvu, kot o orodju za izboljševanje fokusa in produktivnosti, splošne umirjenosti in večje prisotnosti. Ali je takšna vrsta terapije (sploh) primerna in deluje? Pogled v mikrodozing skozi osebne izpovedi in izkušnje dveh izjemnih sogovornikov bo osvetlil stanje pri nas.

15:00  -  16:00

Empowering men: From lone wolf to pack leader *delavnica v angleščini

Red zone (Delavnica)
28 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)
Vodnik: Wally Shaykhoun

This workshop will help you transform from being a lone wolf to becoming a pack leader. The workshop starts by guiding you on a journey to heal your inner child and recognize any limiting beliefs that may have developed due to childhood traumas and wounds caused by your mother, father, siblings or friends.

It's important to understand that trauma is not what happened to you, it's what happens to you internally. In this workshop I will provide the tools to create a renewed version of yourself through emotional work.

In this workshop, you will be able to identify and uncover the stories and lies you created in childhood to protect yourself from your primary trauma, which has many layers. By doing so, you can renew yourself as a man by letting go of your old programming and belief system and adopting a new one that allows you to attract the life you want from a place of abundance.

15:00  -  16:00

Najdi svojo esenco – delavnica samo za ženske

Magic Garden (Delavnica)
28 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Ženske, vrnite se k sebi in odkrijte svoje pravo bistvo. Na delavnici bomo prek notranjega dialoga in kratke prakse povezovanja prišle v stik s seboj in se povezovale s svojim notranjim vodstvom in žensko esenco. Dobile boste nove uvide, kako živeti svoj potencial.

Ali čutite klic po ponovni zaznavi svojega pravega bistva? Toda, kaj to točno pomeni? Vsi vemo, da je življenje potovanje in da se učimo vsak dan. Živimo in sodelujemo z okolico. Vendar so obdobja, krajša in daljša, ko se počutimo ujete, navidezno trčimo ob iste lekcije, počutimo se, kot da smo obtičale in smo izčrpane. Resnica je, da se rodimo z notranjim znanjem, notranjim spoznanjem o sebi, ki nas spremlja vse življenje, vendar je to notranje znanje težko slišati, ko smo ujete v hrupu vsakdanjega življenja.

Na delavnici boste imele priložnost izkusiti MANJ je VEČ in to odkrivanje bo izboljšalo vaše življenje na vseh ravneh.

16:00  -  17:00

TBA

Vista Indoor (Delavnica)
28 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Vista Indoor (Delavnica)
16:00  -  17:00

Pogum za komuniciranje

Magic Garden (Delavnica)
28 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Tina Cipot

Delavnica ti bo razkrila ključno vlogo komunikacije v gradnji odnosov z zaposlenimi, strankami, poslovnimi partnerji, mediji in drugimi javnostmi.

Poudarila bo pomen avtentičnosti in transparentnosti pri oblikovanju močne in prepoznavne blagovne znamke, še posebej skozi trajnostno usmerjene komunikacijske aktivnosti, ki krepijo povezanost ter zaupanje znotraj in zunaj organizacije. Nagovorila bo tudi izzive vzpostavljanja odprte klime v organizaciji, ponudila smernice za učinkovito izvajanje pozitivne in transparentne ter dvosmerne komunikacije in osvetlila pomembnost vloge vodij pri tem.

16:00  -  17:00

Kako naj obvladam svoje osebne finance?

Red zone (Delavnica)
28 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)
Vodnik: Kaja Šolinc

Kdo med vami verjame, da finance nimajo pomembnega vpliva na vaše življenje?
Kdo med vami ne ve, koliko denarja porabi skozi mesec in čemu ga nameni?
Kdo med vami ne zna ločiti med nujnimi in nenujnimi stroški?

Ne glede na to, koliko se ukvarjaš s svojimi financami in koliko znanja imaš, vsi vsakodnevno sprejemamo odločitve, ki vplivajo na naše finančno stanje in posledično na naše življenje. Na delavnici bomo spoznali ključne vidike upravljanja osebnih financ, se pogovorili o psihologiji denarja in o vplivu čustev na naše finančne odločitve ter spoznali orodja in tehnike za upravljanje z osebnimi financami.

17:00  -  17:45

Gradimo, ko na(d)gradimo: Novi načini vrednotenja zaposlenih

28 junij
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage

Dober podjetnik se zaveda, da so za uspeh podjetja ključni ljudje. Minili so časi, ko se je delo vrednotilo le po številu standardno opravljenih mesečnih ur; dobri delodajalci se zavedajo pomembnosti drugačnega vrednotenja dela zaposlenih.

Nekateri podjetniki se odločajo za 4-dnevni delavnik ali/in delo od doma, drugi za izplačevanje dobička ali pa delavce celo povabijo v solastništvo (skozi določen časovni okvir in pogoje). Načinov motiviranja in nagrajevanja je vedno več, ni pa jasnih smernic, kako se odločiti in spremljati uspešnost.

Jasno pa je, da dobri, proaktivni in kreativni delavci ne bodo ostali pri podjetnikih, ki ne prepoznajo njihove dodane vrednosti in jo zanjo nagradijo, ki jih ne motivirajo ter jim ne nudijo dodatnih izobraževanj in več dopusta. Dobri delodajalci vedno bolj prepoznavajo, kako je za uspešnost in produktivnost pomemben počitek (“deep work”).

Podjetje Visionect je eno redkih, ki je v Sloveniji uvedlo 4-dnevni delavnik in z nami bodo delili, zakaj so se za to odločili, kakšna je bila tranzicija in kakšni so rezultati. Anja Žibert pa bo kot svetovalka za karierno opolnomočenje z nami delila vpogled v ljudi, ki se zavedajo svoje moči in iščejo delodajalce, ki znajo to primerno ovrednotiti.

17:00  -  18:00

Postani email ninja: Napredna delavnica postavljanja email kampanj

Vista indoor (Delavnica)
28 junij
Čas: 17:00 - 18:00
Lokacija: Vista indoor (Delavnica)
18:00  -  19:00

Nova dimenzija podjetništva

Magic Garden (Delavnica)
28 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Skozi raziskovanje duhovnih dimenzij in štiriletne samostojne poslovne poti so mi moji varuhi in duhovni mojstri postopoma razkrivali vizijo nove dimenzije podjetništva.

Ta temelji na preoblikovanju poslanstva posameznika ali skupnosti v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. Vizija prebujenega podjetja bolj kot na materialnem razvoju temelji na razvoju pozitivnega vpliva na svet.

Sam verjamem, da je naše življenje že deloma zapisano v zvezdah, še preden se rodimo na ta svet. Na delavnici Nova dimenzija podjetništva te popeljem v raziskovanje tvojega edinstvenega zapisa v zvezdah, ki oblikuje tvoj namen, v sebi skriva modrosti, starodavna znanja, sposobnosti tvoje duše, spomine preteklih življenj in vizije ter potenciale za tvojo prihodnost.

Ko se teh zapisov ponovno spomnimo, prebudimo novo dimenzijo ustvarjanja. Na delavnici ti razkrijem orodja za prebujanje tvojega zapisa v zvezdah in preoblikovanje tvojega namena v uspešno podjetje. Podjetništvo spoznaš kot izjemno orodje za izpopolnitev tvojega poslanstva in soustvarjanje lepšega sveta.

18:00  -  20:00

Prepričljiv javni nastop – Kako nam pri tem lahko pomaga lastna biologija?

Magic Garden (Delavnica)
28 junij
Čas: 18:00 - 20:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Anja Prusnik

Nastop pred občinstvom je vedno izziv; še toliko bolj, če je od njegove prepričljivosti odvisna naša prihodnost. Čeprav se želi mnogo posameznikov javnemu nastopu izogniti, smo danes pogosto postavljeni v okoliščine, kjer je nagovor občinstva neizogiben in zato je pridobivanje veščin javnega nastopanja postalo nepogrešljivo.

Prepričljiv javni nastop odlikujejo lastnosti, kot so prezenca, sproščenost, karizmatičnost, avtentičnost, jasnost, dobre kognitivne in komunikacijske sposobnosti itd. Ključ za aktivacijo teh lastnosti pa se skriva v naši lastni biologiji – ustvarjena je tako, da nam pomaga.

Naš živčni sistem, naša sposobnost samoregulacije in naš dih imajo namreč pri javnem nastopu izredno pomembno vlogo. Njihova optimalna raba omogoča pridobitev ključnih lastnosti dobrega javnega nastopa, obenem pa omogočajo, da se med nastopom počutimo dobro, prijetno in samozavestno.

Na delavnici bomo raziskovali, kako nam lahko lastna biologija pomaga do boljšega javnega nastopa, in krepili zavedanje, da naše telo vedno deluje z nami in ne proti nam.

18:00  -  19:30

Odklepamo potenciale: Skozi igro do boljšega počutja na delovnem mestu

Red zone (Delavnica)
28 junij
Čas: 18:00 - 19:30
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Zapelji se na kreativno potovanje odkrivanja svojega počutja v delovnem okolju. Ker v Sloveniji ni predpisanega standardnega obrazca ali metode za ugotavljanje potreb zaposlenih na delovnem mestu, se velikokrat zgodi, da te niso upoštevane. To lahko vpliva tako na fizično kot tudi na psihično in čustveno zdravje.

Z inovativno metodo KIDIP boš dobil/-a vpogled v svoje potrebe kot zaposleni/-na v svojem podjetju. Prek kreativnih tehnik, kot so iskanje slik, simbolov in besed, si boš razjasnil/-a, kaj so tvoje resnične potrebe in želje ter kako jih zadovoljiti.

Zadovoljni zaposleni = uspešno podjetje.

19:00  -  20:00

Zvočna kopel s petjem v svetlobnem jeziku

28 junij
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Vista indoor

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgeridoja in petje v svetlobnem jeziku.

Kaj je ta svetlobni jezik? To je jezik srca, nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij ali »light codes language«. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo, kdo v resnici smo.

Zvočno kopel z vso ljubeznijo izvajava Ka Mai in Dario z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več, da bi se lahko še globlje usidrali v zavesti nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu.

Kopel različnih zvokov nas vodi v globoko sprostitev, samozdravljenje, transformacijo energijskih blokad ter uravnoveša naše fizično, mentalno, čustveno in duhovno telo.

20:00  -  22:30

Koncert

Wunder Beach bar
28 junij
Čas: 20:00 - 22:30
Lokacija: Wunder Beach bar
22:30  -  00:00

DJ večer

Wunder Beach bar
28 junij
Čas: 22:30 - 00:00
Lokacija: Wunder Beach bar
Dan 3
29/06/2024
07:30  -  08:30

Zbudi svojo energijo: Jutranja meditacija za notranji mir

Velenjsko jezero
29 junij
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero
Vodnik: Igor Ivanov
07:30  -  08:30

Poletimo skupaj – joga v paru

Velenjsko jezero
29 junij
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero

Na delavnici bomo najprej na nežen način prebudili naše telo, potem pa bomo skupaj odkrivali elemente akrojoge – joge v paru. Skozi delavnico bomo gradili medsebojno zaupanje in zaupanje vase, vse to pa bomo počeli na varen in zabaven način.

Delavnica je primerna za vse, ki želijo poskusiti nekaj novega. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja za vadbo, saj bomo vse elemente izvajali v skupinah.

09:00  -  19:00

Prijava obiskovalcev in prevzem zapestnic

Info Point
29 junij
Čas: 09:00 - 19:00
Lokacija: Info Point
09:00  -  09:30

Vzlet – Dobrodošli v SoundGarden!

Džungla Stage
29 junij
Čas: 09:00 - 09:30
Lokacija: Džungla Stage
09:30  -  10:00

Spoznaj sokreatorje na festivalu SoundGarden

Džungla Stage
29 junij
Čas: 09:30 - 10:00
Lokacija: Džungla Stage
10:00  -  11:00

Spanje in počitek kot ultimativno orodje uspešnosti

29 junij
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla Stage

Čeprav se spanje pogosto zanemarja, igra ključno vlogo pri naši fizični, čustveni in kognitivni zmogljivosti. Podatki iz nedavnih raziskav kažejo, da Slovenci premalo spimo. Nacionalni inštitut za javno zdravje je v letu 2020 izvedel raziskavo o zdravem življenjskem slogu odraslih prebivalcev Slovenije, ki je pokazala, da le manjši delež prebivalstva spi zadostno število ur na dan. Še bolj zaskrbljujoči so podatki o spanju mladostnikov, kjer le nekaj več kot petina med šolskim tednom spi skladno s priporočili.

Ta okrogla miza bo raziskala različne vidike spanja in njegov vpliv na naše življenje. Razpravljali bomo o pomembnosti spanja za kognitivne funkcije, čustveno stabilnost, zdravje srca, metabolizem in celo produktivnost na delovnem mestu. Dotaknili se bomo tudi dejavnikov, ki vplivajo na kakovost spanja, kot so prekomerna izpostavljenost svetlobi zaslona, nepravilni življenjski ritmi in stres.

Govorili bomo tudi o strategijah za izboljšanje kakovosti spanja ter delili koristne nasvete za boljše spanje in bolj zdrav življenjski slog. Skupaj bomo krepili ozaveščenost o pomembnosti spanja in spodbujali pozitivne spremembe v naših življenjih.

Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko spanje postane temelj za bolj zdravo, srečno in uspešno življenje.

11:05  -  11:25

Povezovanje misli in gibanja v digitalni dobi

29 junij
Čas: 11:05 - 11:25
Lokacija: Džungla Stage
11:30  -  12:10

TBA

Džungla stage
29 junij
Čas: 11:30 - 12:10
Lokacija: Džungla stage
12:15  -  12:30

Kreativni mingl

Džungla stage
29 junij
Čas: 12:15 - 12:30
Lokacija: Džungla stage
12:30  -  13:30

Odkrivanje avtentičnosti: Potovanje skozi proces samocenzure, samopodobe in kreativnega izražanja

Džungla stage
29 junij
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage
Vodnik: Jan Krmelj

Razpravljali bomo o tem, kako kreativni izraz deluje kot ključen ventil, ki odpira prostor iskrenosti, posameznikom pa omogoča izražanje njihovih misli in mnenj na avtentičen način, brez strahu pred zunanjo presojo.

Naši gostje bodo delili svoje osebne izkušnje in vpoglede v to, kako lahko kreativnost služi kot orodje za raziskovanje lastne identitete, premagovanje samocenzure in dvigovanje samopodobe. Skupaj bomo raziskali, kako lahko kot posamezniki kultiviramo svojo kreativnost in jo uporabimo kot močno orodje za izražanje svoje edinstvenosti in avtentičnosti.

Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o smernicah in praksah za spodbujanje kreativnega izražanja ter odkrivanje lastne avtentičnosti skozi umetnost in ustvarjanje. Tvoja udeležba je ključnega pomena, saj bomo skupaj gradili prostor za iskrenost, sprejemanje in navdih, ki bo vsakemu posamezniku omogočil, da izrazi svojo resnico na edinstven in avtentičen način. Skupaj odkrijmo, kako lahko kreativno izražanje postane pot do resničnega in avtentičnega izraza sebe.

13:30  -  14:00

Predstavitev popoldanskih aktivnosti

Džungla stage
29 junij
Čas: 13:30 - 14:00
Lokacija: Džungla stage
13:30  -  15:00

Prosto za kosilo

Networking arena
29 junij
Čas: 13:30 - 15:00
Lokacija: Networking arena
15:00  -  16:00

Kako doseči maksimalne zmogljivosti možganov, telesa in uma z biohackingom?

Networking arena (Delavnica)
29 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Networking arena (Delavnica)
Vodnik: Grega Apat

Skupaj bomo spoznavali, kako je vse povezano z učinkovitostjo delovanja naših celic in kateri biohacki so za to najbolj učinkoviti. Spoznal/-a boš zanimive biohacking tehnike, pripomočke in naprave ter preizkusil/-a njihov učinek na lastni koži. Z izvajanjem teh biohackov boš svoje telo spravil/-a v optimalno delovanje.

Biohackali bomo: samozavest, inteligenco, počutje, energijo, splošno zdravje, hrano, vodo in gibanje. Spoznali bomo, kaj na podlagi raziskav in mojih izkušenj prinaša optimalno delovanje tvojega fizičnega in umskega telesa.

Te biohacke lahko brez prevelikega truda nevidno vneseš v svoj življenjski stil. S temi
biohacki boš postal/-a najboljša verzija sebe, ker boš imel/-a večji kognitivni potencial in boš tako lahko sprejemal/-a boljše odločitve na vseh področjih svojega življenja. Ker bo tvoje telo delovalo bolje, boš manj nagnjen/-a k negativnim čustvenim stanjem ter z njimi povezanim psihomatskim in bolezenskim težavam.

15:00  -  15:45

Kako se soočiti s sindromom vsiljivca v osebnem brandingu?

Džungla stage
29 junij
Čas: 15:00 - 15:45
Lokacija: Džungla stage
Vodnik: Anja Korenč

“Impostor sindrom” oz. sindrom vsiljivca nas spremlja pri vsakodnevnih odločitvah. Kako se spopadamo z negativnimi mislimi, ko se kot javna osebnost izpostavljamo medijem? Kako nas mnenja in komentarji drugih omejujejo pri izražanju svoje resnice in podajanju avtentičnosti v javnosti? Kaj narediti, ko nimamo navdiha za javno izražanje in katerih elementov se posluževati, da premagamo sindrom vsiljivca?

Je mantra “Be scared but do it anyway” pravi koncept ali so tukaj še kakšni drugi prijemi? Sogovornici bosta razkrili, kako utišati vsiljivce na poti osebnega brandinga, da ta žari z iskrenostjo in s samozavestjo, ki si jo blagovna znamka, ki jo zastopamo, zasluži.

15:00  -  16:00

Moški in ženski aspekt v meni

Red zone (Delavnica)
29 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)
Vodnik: Anita Gomezel

Delavnica je namenjena obema spoloma in bo govorila o tem, kako pomembno je, da spoznamo in predelamo bolečine obeh aspektov ter ju začnemo uravnovešati v sebi. Ne zato, da bi postali samozadostni, ampak da bi postali celi in skozi odnose z drugimi ne bi več iskali zapolnitev svojega manjka, temveč izhajali iz notranje celovitosti.

Ženske notranjo varnost in center zgradimo, ko osvobodimo svoj notranji moški aspekt. Moški sočutje in sprejemanje sebe dobite, ko sprejmete svoj ženski aspekt. Bolj celi kot smo, manj je soodvisnosti in rojeva se večja globina odnosov, saj drugega več ne potrebujemo za krpanje svojih primanjkljajev, temveč z njim/njo želimo deliti vse, kar smo in imamo.

Delavnica je izkustvena. Vabljeni k globljemu spoznavanju sebe.

15:00  -  16:00

Kako lahko zavedanje o dihu v trenutku spremeni našo percepcijo

Magic Garden (delavnica)
29 junij
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Magic Garden (delavnica)

Delavnica je namenjena globljemu vpogledu v dih in kako si lahko z dihom pomagamo v vsakem trenutku. Emil nas bo naučil, kako pravilno dihati v fazi mirovanja, kar je temelj zdravja in dobrega počutja. Dih je najmočnejše orodje, ki ga nosimo v sebi in ga lahko v vsakem trenutku uporabimo kot svojega zaveznika.

Po teoretični razlagi bomo naredili eno izjemno močno in transformativno dihalno tehniko, da boš tudi v praksi videl/-a, kaj vse se da narediti z dihom.

16:00  -  17:00

Pika na A(I)!

Vista indoor (Meditacija)
29 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Vista indoor (Meditacija)
Vodnik: Marko Cafnik
16:00  -  17:00

TBA

Magic Garden (Delavnica)
29 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
16:00  -  17:00

Uglašena Suverenost: Znanost in umetnost zavestne so-evolucije

Magic Garden (Delavnica)
29 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Mitja Černko

Vabljen/-a na krepitev svoje psihološke suverenosti in odnosne uglašenosti!

Na izkustven način bomo raziskali, kako psihološka in odnosna drža prispevata k nihanju uma od največjega zaveznika do nasprotnika in od ustvarjalnih do uničujočih odnosov. Tekom treninga boš usvojil/-a preproste in na-dokazih-temelječe vaje za vplivanje na psihološke in odnosne procese, povezane z identiteto, pozornostjo, mislimi, čustvi, motivacijo in vedênjem.

Psihološka plat (suverenost) pomembno prispeva k osebnemu blagostanju, presnavljanju čustev in udejanjanju vrednot. Odnosna plat (uglašenost) pa omogoča vzpostavljanje varnega stika in uravnovešanje integritete do lastnih potreb z odzivnostjo na celote, v katerih živimo. Obvladovanje teh vaj lahko pomaga preprečevati, reševati ter blažiti mnoge psihološke in odnosne zaplete v poslovnem in osebnem življenju, kar nam prihrani denarna sredstva, ohranja kvaliteto življenja in izboljšuje skupinsko vzdušje.

Po koncu delavnice boš dobil/-a dostop do instrumentov in izročkov, ki ti lahko pomagajo bolje spoznati uglašeno suverenost pri sebi ali bližnjih in podpreti bolj osredotočen razvoj.

16:00  -  17:00

Orodja intuitivnega odločanja v podjetništvu in karieri

Red zone (Delavnica)
29 junij
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Si se kdaj vprašal/-a, kaj pravzaprav je intuicija in kako dostopati do nje? Ali je res, da je intuicija le ženska domena? Kako ločiti med občutkom intuicije in navadnim nagonom? In najpomembnejše, kako zaupati svoji intuiciji in jo uporabiti pri odločanju?

Na tej delavnici boš dobil/-a odgovore na ta in mnoga druga vprašanja. Delil bom praktična orodja, ki ti bodo pomagala integrirati intuicijo v svoj proces odločanja. Razblinili bomo mite in prepričanja o intuiciji ter izvedli aktivnosti, ki ti bodo pomagale prepoznati in razviti tvoj lasten intuitivni čut.

17:00  -  18:30

Kako uspešno crowdfundati svoje sanje

Džungla stage
29 junij
Čas: 17:00 - 18:30
Lokacija: Džungla stage

Si že kdaj financiral/-a sanje nekoga drugega? Je šlo za altruistično dejanje ali pomoč prijatelju ali znancu, da izpolni svoje sanje? Ponavadi je vsak od nas že bil pozvan v kakšni kampanji, da je podprl ustvarjalce pri njihovih prizadevanjih.

Če želiš prodati dobro zgodbo, mora ta biti sestavljena iz elementov pričakovanja (bildanje radovednosti) in ekskluzivnosti (želja po pripadnosti). Pomaga tudi časovni pritisk (omejen čas možnosti pridružitve).

Kaj dela crowdfunding platforme tako izjemne? Kakšni so ljudje, ki dosegajo dobre crowdfunding kampanje? Gre tukaj samo za marketing ali se za uspešno kampanjo skrivajo druge matrike in vrednote? Raziskali bomo, kaj so ključne lastnosti, ki jih mora imeti dobra kampanja tako s tehničnega vidika, kot tudi z osebnega.

17:00  -  18:30

Razrešitev podjetniških izzivov skozi postavitev

Red zone (Delavnica)
29 junij
Čas: 17:00 - 18:30
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Kolektivna zavest je močno prisotna v naših življenjih, a je zaradi hitrega ritma življenja in njenega močnega, a subtilnega vpliva velikokrat prezrta. Skozi skupinske postavitve uporabljamo fenomen in inteligenco skupnega polja, ki jo lahko ustvari le skupina ljudi z namenom razrešitve kateregakoli segmenta našega življenja.

Skozi energijsko postavitev razrešimo izziv, problem, oviro in stvari postavimo na svoje mesto, da lahko energija steče oz. začnejo stvari delovati v “pravo” smer. Določili bomo podjetniški izziv in ga postavili, z namero, da se stvari na izbranem segmentu začnejo odvijati lahkotnejše.

18:00  -  19:00

Delavnica zavestnega dotika

Magic Garden (Delavnica)
29 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Kolikokrat si se zahvalil/-a svojim dlanem, ki primejo, pobožajo, skuhajo, objamejo, ljubijo? Kolikokrat si se ob pogledu v ogledalo nežno pobožal/-a po obrazu in se nasmehnil/-a sebi? Kolikokrat si z zavestnim dotikom polzel/-a po koži in užival/-a v vtiranju svoje najljubše kreme za telo? Kolikokrat si se zavestno tuširal/-a, čutil/-a vsako kapljico vode?

Na delavnici zavestnega dotika bomo slavili svoje dlani in njihov dotik. Se v popolni prisotnosti ljubili s svojo kožo in prostorom okrog. S pomočjo body scan meditacije bomo ozavestili vsako celico svojega telesa in prosili roke, da naredijo na mestih, ki to najbolj potrebujejo, zavestni dotik.

18:00  -  19:00

Grajenje skupnosti: Virtualna čajanka s Slovenci v tujini

Vista indoor (Delavnica)
29 junij
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Vista indoor (Delavnica)
Vodnik: Društvo VTIS

From guerrilla marketing and creative concepts, to graphic design and audio production, crafted from the minds of four people, Stožer Agency became a place where different creative teams and partnerships came to life. They are super proud of being agile to collaborate with other agencies, freelancers and artists. For this session, all four members of this agency will prepare a presentation-workshop to showcase how to deal with a challenge of rethinking and generating new & fresh ideas in recurring projects or assignments.

Drawing from principles of design thinking, creativity research, and real-world examples, this workshop will provide participants with practical tools to break through creative blocks and revitalize their approach to familiar projects. Together we will try to find the best answer on how to cultivate a mindset conducive to generating novel ideas. Additionally, we'll discuss the importance of experimentation and iteration, encouraging attendees to embrace failure as a stepping stone toward breakthroughs.

18:00  -  18:45

Osnove priprave ceremonialnega kakava in obredno uživanje kakava

Magic Garden (Meditacija)
29 junij
Čas: 18:00 - 18:45
Lokacija: Magic Garden (Meditacija)
Vodnik: Manuel Wedra

Na delavnici boš izvedel/-a, kaj je obredni kakav, kako se razlikuje od industrijsko predelanega kakava, od kod prihaja, kdaj in zakaj so ga uporabljali v preteklosti ter za katere namene se uporablja danes. Govorili bomo o tem, kakšne so njegove podporne značilnosti s fizičnega, energijskega in duhovnega vidika.

Predstavljeno bo tudi, kako ga pripravimo in kako ga lahko vključimo v prakse čuječnosti. Na delavnici ti bo Manuel postregel s skodelico kakava, da boš v praksi občutil/-a njegovo zdravilno moč, z vodeno meditacijo pa boš podporno moč kakava izkusil/-a tudi sam/-a.

19:00  -  20:00

Zvočna kopel z gongi

Magic Garden (Meditacija)
29 junij
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Magic Garden (Meditacija)
Vodnik: Boštjan Sanič
20:00  -  21:30

Srečanje vesoljcev in globalna manifestacija boljšega sveta

Red zone (Delavnica)
29 junij
Čas: 20:00 - 21:30
Lokacija: Red zone (Delavnica)
21:00  -  00:00

Koncert

Wunder Beach bar
29 junij
Čas: 21:00 - 00:00
Lokacija: Wunder Beach bar

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.