Speaker

Žiga Miklavc

Kreativni vodja Pristine Journeys, ustanovitelj projekta Clean Spirit of Silent Water, glasbenik, kreativni vodja ognjenih krogov

Žiga s prvinsko glasbo omogoča ljudem, da ponovno prebudijo radost, pogum, vero in upanje v vseh svojih celicah. S svojim večnim nasmeškom na obrazu v prostor prinaša mir in srečo. S čistilnimi akcijami vode po svetu (projektom Clean Spirit of Silent Water) ozavešča in povezuje nezavedni skriti del nas, z realnostjo, ki je pred našimi očmi.

Vodi ognjene kroge, ki so namenjeni kvalitetnemu druženju, povezovanju, čaščenju, pogovoru, petju in plesu ob ognju. Piše inspirativno-poučne zgodbe, za male in velike otroke. Organizira ekspedicije v naravo (Pristine Journeys), kjer predaja ljudem znanje, kako sodelovati z naravo, se od nje učiti in jo spoštovati. Je član ekipe Lili studia, kjer strastno ustvarjajo delavnice, umike in izkušnje po meri. Trenutno vse več časa namenja podpori otrokom in mladostnikom, delu z božansko prisotnostjo in raziskovanju duhovnih popotovanj, ki imajo globalni vpliv.

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
20:30

Povezovalni ognjeni krog in bobnarski session

27 June
Čas: 20:30 - 22:30
Lokacija: Kamp Velenje

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.