Speaker

Vuk Lau

Venture Partner za Srbijo in Hrvaško @ Silicon Gardens Fund

Vuk je izkušen svetovalec, mentor in podjetnik, ki je bil ključen akter uspešnih ekip na področju informacijske tehnologije in storitev. Pred pridružitvijo Silicon Gardens Fund je sodeloval kot partner v enem najuspešnejših startup poslovnih skladov v regiji – Reveris. Hkrati je bil tudi eden prvih zaposlenih in član vodstvene ekipe podjetja Celtra, kjer je uspešno vzpostavil več globalnih ekip.
Silicon Gardens je prvi in edini sklad ustanoviteljev za ustanovitelje v naši regiji. Njihov glavni cilj je omogočiti začetnim ekipam z visokim potencialom rasti, da raziskujejo mednarodne trge, potrdijo svoje ideje in se pripravijo na nadaljnje financiranje. Kot vlagatelji sami so ustanovitelji startupov z impresivnimi uspehi in aktivno vključeni v startup skupnost preko portfeljskih podjetij. Osredotočeni so na dodajanje vrednosti z izkušnjami, usposabljanjem in poslovnimi povezavami za podjetnike v začetnih tehnoloških podjetjih. Verjamejo, da je združevanje lokalnih talentov najvišje kakovosti z mrežo svetovnih vlagateljev lahko prinese izjemne rezultate.

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 1
29/06/2023
11:00

Kdo ponuja finance za tvoj projekt na slovenskem trgu?

29 June
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Poglobili se bomo v svet financ in podjetij, ki s svojim delom pomagajo posameznikom in podjetjem pridobivati dodatne vire financiranja za razvoj in rast. Debato Kdo ponuja finance za tvoj projekt na slovenskem trgu? bomo odprli z izjemnimi sogovorniki s katerimi bomo pogledali različne možnosti financiranja, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju vaših inovativnih projektov.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.