Speaker

Uroš Hrastar

Ne ravno običajen programer

Developer, ki je vedno sanjal o ustvarjanju lastnih programskih izdelkov, je začel svojo karierno pot v Tehnološkem parku v Ljubljani. Že pred tem je bil strastven iskalec inženirskih rešitev in sam sebe opisuje za programerja ter umetnika. 

Kot CTO se je pridružil različnim ekipam, ki so razvijale platforme z blockchain tehnologijo. Po sedmih letih se je odločil, da je čas za lasten produkt in svojo zgodbo. Ustanovil je razvojno podjetje HAZEL LABS d.o.o, kjer je Qvrse platforma njihov paradni Web3 projekt. 

Vedno ga zanima širši kontekst razvoja in družbene posledice uvedbe novih tehnologij. Tudi ko razvija za druge, želi aktivno sodelovati pri razvoju ideje. Njegovo podjetje HAZEL LABS je osredotočeno na lastne produkte in startup-e, saj meni, da je to najboljši način za neprestano kreativno rast. Izkušnja v učenju programiranja mu je le še okrepila dolgoletno željo po postavitvi svoje šole programiranja.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
12:00

Kako Web 3.0. spreminja naše poslovanje?

29 June
Time:  12:00 - 13:00
Location:  Džungla Stage

V digitalni dobi se razvija nova paradigma - Web 3. Tretja debata dneva bo odkrivala kaj pomeni ta koncept in kako nam lahko spremeni način ustvarjanja, komuniciranja in sodelovanja. Skozi debato bomo spoznavali koncepte kot so decentralizacija, blockchain tehnologija, kriptovalute in njihov vpliv na umetnost, glasbo, izobraževanje ter druge področja. Skupaj bomo raziskovali prihodnost interneta in kako se lahko vključimo v to digitalno revolucijo za uporabo le te v biznisu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.