Speaker

Toni Cahunek

Igralec, režiser, TV voditelj in novinar

Igralec, režiser, TV voditelj in novinar večinoma deluje v Sloveniji, kjer je zaključil študij dramske igre na AGRFT in pridobil znanstveni magisterij iz politologije. V mladih letih se je na malih zaslonih pojavil kot voditelj mladinske televizijske oddaje ŠKL na Pop TV, na filmskih platnih pa kot Storž v popularnem filmu Tu pa tam

Že 15 let soustvarja program RTV Slovenija (Frekvenca, Impro TV, Tednik, Aritmija, Poletna scena), trenutno z rubriko “100 sekund” v oddaji Studio City, in deluje kot športni komentator na Sportklub Slovenija. Ukvarja se s povezovanjem dogodkov (Liffe, SOF, Eurobasket, Planica, FSF), produkcijo raznih video vsebin in z glasovno interpretacijo TV oglasov. Ob tem se posveča tudi ustvarjanju dokumentarnih filmov, pri katerih nastopa v vlogi scenarista, naratorja, montažerja in režiserja.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
10:00

Se kreativnost v poslu (s)plača?

1 July
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Skupaj bomo raziskovali povezavo med kreativnostjo in poslovnim uspehom. Debatirali bomo, kako inovativnost in ustvarjalnost vplivata na rast podjetij, izboljšanje produktivnosti ter pridobivanje konkurenčne prednosti. Skupaj bomo odkrivali primere in najboljše prakse, ki dokazujejo, da kreativnost ni samo lepa dodana vrednost, temveč ključna komponenta uspeha v sodobnem poslovnem svetu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.