Speaker

Toni Cahunek

Igralec, režiser, TV voditelj in novinar

Toni Cahunek večinoma deluje v Sloveniji, kjer je zaključil študij dramske igre na AGRFT in pridobil znanstveni magisterij iz politologije. V mladih letih se je na malih zaslonih pojavil kot voditelj mladinske televizijske oddaje ŠKL na Pop TV, na filmskih platnih pa kot Storž v popularnem filmu Tu pa tam.

Že 15 let soustvarja program RTV Slovenija (Frekvenca, Impro TV, Tednik, Aritmija, Poletna scena), trenutno z rubriko 100 sekund v oddaji Studio City, in deluje kot športni komentator na Sportklub Slovenija. Ukvarja se s povezovanjem dogodkov (Liffe, SOF, Eurobasket, Planica, FSF), produkcijo raznih video vsebin in z glasovno interpretacijo TV oglasov. Ob tem se posveča tudi ustvarjanju dokumentarnih filmov, pri katerih nastopa v vlogi scenarista, naratorja, montažerja in režiserja.

Je glavni povezovalec, moderator in soustvarjalec panela Inovativni športni mindset.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
12:30

Odkrivanje avtentičnosti: Potovanje skozi proces samocenzure, samopodobe in kreativnega izražanja

29 June
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage

Razpravljali bomo o tem, kako kreativni izraz deluje kot ključen ventil, ki odpira prostor iskrenosti, posameznikom pa omogoča izražanje njihovih misli in mnenj na avtentičen način, brez strahu pred zunanjo presojo.

Naši gostje bodo delili svoje osebne izkušnje in vpoglede v to, kako lahko kreativnost služi kot orodje za raziskovanje lastne identitete, premagovanje samocenzure in dvigovanje samopodobe. Skupaj bomo raziskali, kako lahko kot posamezniki kultiviramo svojo kreativnost in jo uporabimo kot močno orodje za izražanje svoje edinstvenosti in avtentičnosti.

Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o smernicah in praksah za spodbujanje kreativnega izražanja ter odkrivanje lastne avtentičnosti skozi umetnost in ustvarjanje. Tvoja udeležba je ključnega pomena, saj bomo skupaj gradili prostor za iskrenost, sprejemanje in navdih, ki bo vsakemu posamezniku omogočil, da izrazi svojo resnico na edinstven in avtentičen način. Skupaj odkrijmo, kako lahko kreativno izražanje postane pot do resničnega in avtentičnega izraza sebe.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.