Speaker

Tjaša Strle

Tjaša Strle je komunikologinja, moderatorka dogodkov in okroglih miz, coachinja vodstvenih kompetenc, izvajalka delavnic ter organizatorka poslovnih dogodkov.

Izvaja delavnice in coachinge s področja vodstvenih kompetenc, osebnih in poslovnih mej, asertivnosti ter javnega nastopanja. Ima tudi mednarodne izkušnje z vodenjem ekip in grajenjem mednarodne skupnosti.

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
10:00

Navdihujoče voditeljstvo: Srčne ideje, ki spreminjajo družbo

28 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla Stage

V današnjem svetu, kjer se spremembe dogajajo hitreje kot kdajkoli prej, je vodenje postalo kompleksno in zahtevno. Pri tem pa se pojavlja vprašanje: Kako postati voditelj, ki ne le sledi trendom, ampak dejavno soustvarja prihodnost?

Okrogla miza na temo "Conscious Leadership" raziskuje to pomembno vprašanje. Pričakuj navdihujoče pogovore o tem, kako postati voditelj, ki deluje zavestno in odgovorno ter s svojimi vizijami spreminja svet na bolje. Pri conscious leadershipu ne gre le za upravljanje z rezultati in uspehom, temveč poudarja tudi skrb za dobrobit ljudi, okolja in družbe kot celote.

Naši gostje bodo delili svoje izkušnje, prakse in vpoglede v to, kako graditi trajnostne organizacije, ki temeljijo na vrednotah, integriteti in sočutju. Skupaj bomo raziskovali, kako razvijati zavedne voditelje, ki vodijo z zgledom, empatijo in poglobljenim razumevanjem izzivov, s katerimi se sooča sodobna družba. Odkrij ključne vidike conscious leadershipa ter kako lahko ta pristop oblikuje bolj pozitivno in trajnostno prihodnost.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.