Speaker

Tinkara Končar

Joga učiteljica in soustanoviteljica branda Releasing Within

Tinkara je celostna joga učiteljica, ki je prepotovala svet preko plesnih odrov in z vodenjem različnih joga praks vse od Amsterdama, Danske, pa do Indije, Izraela in Havajev. Po vrnitvi iz tujine je v Ljubljani 2016 odprla Tinks yoga center, v katerem sta s partnerjem Simonom ustvarila neverjetno podporno skupnost.

Njene prakse joge so usmerjene v bolj nežen, terapevtski način, ki vključuje osnove joge za podporo vsakodnevnim funkcijam telesa, chi gong, prakse samomasaže in osnove joga filozofije. Primerne so za vse, ki si želijo iz nezavednega v zavedno, s površja v globine in iz prehitrega življenja v boljši odnos s seboj.

Trenutno v svojem novem butičnem joga loftu poučuje redne skupinske in individualne prakse, skupaj s Tanjo Kovačič pa sokreira novo zgodbo pod imenom Releasing Within. Ustvarja varna in pogumna okolja, ki so topla, mehka in lahkotna. Je večna raziskovalka življenja, ki ves čas išče načine, kako do bolj radostnega in zavestnega bivanja. Čuti se poklicano, da predaja znanje drugim, da jih vodi do njihove notranje moči.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
18:30

Odklepamo potenciale: Skozi igro do boljšega počutja na delovnem mestu

28 June
Čas: 18:30 - 19:30
Lokacija: Red zone

Zapelji se na kreativno potovanje odkrivanja svojega počutja v delovnem okolju. Ker v Sloveniji ni predpisanega standardnega obrazca ali metode za ugotavljanje potreb zaposlenih na delovnem mestu, se velikokrat zgodi, da te niso upoštevane. To lahko vpliva tako na fizično kot tudi na psihično in čustveno zdravje.

Z inovativno metodo KIDIP boš dobil/-a vpogled v svoje potrebe kot zaposleni/-na v svojem podjetju. Prek kreativnih tehnik, kot so iskanje slik, simbolov in besed, si boš razjasnil/-a, kaj so tvoje resnične potrebe in želje ter kako jih zadovoljiti.

Zadovoljni zaposleni = uspešno podjetje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.