Speaker

Tina Hočevar

Ustanoviteljica Live Your Potentials

Tina skozi Liveyourpotentials.com živi svoje poslanstvo. Že več kot 20 let se ukvarja z delom na področjih preučevanja osebnosti, numerologije in upravljanja s stresom.

Po dolgih letih življenja in dela na Novi Zelandiji, v Avstraliji, Ameriki in na Kitajskem je sedaj razpeta med Singapurjem in Slovenijo. Skozi svoje delo pomaga podjetnicam in podjetnikom prepoznati in razviti njihove potenciale, preseči izzive ter zaživeti bolj izpolnjeno življenje.

Njeno delo zajema:

  • individualne analize osebnosti,
  • svetovanja in coaching za razvoj osebnih in poslovnih potencialov,
  • delavnice na temo prepoznave potencialov,
  • vodena sproščanja, meditacije in tehnike za soočanje s stresom.

Že leta uporablja znanje numerologije in metode prepoznave potencialov v poslovnem svetu tako v Sloveniji kot v tujini ter pomaga posameznikom, da jih praktično uporabijo v svojem življenju, odnosih in v poslu.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
15:00

Prepoznaj in zaživi svoj poslovni potencial!

28 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Vista
Vodnik: Tina Hočevar

Vsak izmed nas nosi v svojem imenu in datumu rojstva zapisano edinstveno zgodbo. Ti podatki vsebujejo ključe do naših sposobnosti, uspehov in potencialov – tudi poslovnih. V njih so zapisi o tem, kdo smo in v kaj se lahko razvijemo. Ko odkrijemo, kaj nas dela uspešne, odpiramo vrata priložnostim za razvoj, uporabo in izkoristek le-tega. To pa ne prinaša zgolj poti k uspehu, ampak tudi bolj izpolnjujoče življenje.

Pridruži se nam na delavnici, na zanimivem potovanju do osebnega in poslovnega uspeha, kjer bomo skozi prizmo numerologije raziskali vaše rojstne datume ter odkrili:

  • Kateri je tvoj osrednji poslovni potencial?
  • Kako ga lahko še dodatno razviješ in učinkovito izkoristiš?
  • Kaj je tvoj glavni izziv in kako ga preseči?
  • Kako izbrati prave poslovne partnerje s pomočjo znanja o številih?

Prejel/-a boš večje razumevanje svojih potreb, kar ti bo pomagalo vzpostaviti trdnejše odnose, ki so tudi eden izmed temeljev za poslovni uspeh.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.