Speaker

Tanja Kovačič

Kreativna in zvočna psihoterapevtka

Tanja je večina svojega znanja, življenjskih in delovnih izkušenj pridobila v tujini. Od študija umetnosti v Benetkah, vodenja galerij, umetniških dražb in interaktivnih seminarjev na luksuznih čezoceankah, do študija Intermodalne kreativne psihoterapije, vodenja delavnic, terapij in team buildingov v Avstraliji.
Življenje jo je po 15-ih letih usmerilo nazaj h koreninam, v Slovenijo, kjer trenutno skupaj s Tinkaro Končar so-kreira novo zgodbo pod imenom Releasing Within. Znotraj druženj, joge in kreativnih ustvarjanj, povezujeta starodavno z najnovejšimi tehnikami nevroznanosti, psihologije in somatike, katere lahko izkusiš preko tematskih delavnic, praznovanja in oddihov. Tanja s kreativnim pristopom ustvari priložnost za globlji vpogled v trenutno stanje človeka na igriv in lahkoten način. Ljudje na njenih delavnicah tako najdejo ganljiva spoznanja na svoja življenjska vprašanja.

»Verjamem, da ima vsak od nas svoj primaren način izražanja. Za nekoga je to pogovor, za drugega risanje, ples, petje, šport, pisanje, igra…Ko se zopet povežemo s tem kreativnim delom, se v nas nekaj sprosti, aktivira, razjasni, zaseje, prebudi, zacveti…in pridemo do odgovorov na svoja življenjska vprašanja veliko hitreje, medtem ko se v samem procesu lahko obenem še zabavamo, se počutimo bolj varni, bolj videni, bolj slišani, bolj čuteni, predvsem pa bolj opolnomočeni.«

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
19:00

Potovanje telesa iz zakrčenega stanja v lahkoten flow in igrivost

Vista indoor (delavnica)
29 June
Time:  19:00 - 20:30
Location:  Vista indoor (delavnica)

Kako se ponavadi počutite ob koncu delovnega dne? Večina ljudi ima občutek, kot da ves dan garajo, jutri jih čaka še gora dela, sočasno pa jim zmanjkuje časa za počitek in užitek. Tudi vas zanima kako na čisto nov način ustvariti presek med nenehnim brainstormingom ter prostim časom, druženjem in počitkom?

Pridružite se nama na 1,5-urna delavnici popolne regeneracije, sprostitve, umiritve misli in stanja duha. Vabiva na potovanje k notranjemu jedru skozi umirjene prakse art terapije, zvočne kopeli in restorativne joge, kjer podprti počivate na podlogi. Znebite se teže v prsih in napetosti v mišicah, ter občutite kako je naporen dan zaključiti čisto drugače. Vabljeni v svet prepuščanja na poti odkrivanja lahkotnosti in igrivosti.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.