Speaker

Tanja Kovačič

Kreativna psihoterapevtka in soustanoviteljica Releasing Within

Tanja je večino svojega znanja in delovnih izkušenj pridobila v tujini. Od študija umetnosti v Benetkah, vodenja galerij, umetniških dražb in interaktivnih seminarjev na luksuznih čezoceankah, do študija intermodalne kreativne psihoterapije, vodenja delavnic in team buildingov v Avstraliji. S svojim kreativnim pristopom ustvari priložnost za globlji vpogled v trenutno stanje človeka na igriv in lahkoten način. Ljudje na njenih delavnicah tako najdejo ganljiva spoznanja o svojih življenjskih vprašanjih in z njih odidejo bolj pomirjeni in opolnomočeni.

Življenje jo je po 15-ih letih usmerilo nazaj v Slovenijo, kjer trenutno skupaj s Tinkaro Končar sokreira novo zgodbo pod imenom Releasing Within. Znotraj druženj, joge in kreativnih ustvarjanj povezujeta starodavno z najnovejšimi tehnikami nevroznanosti, psihologije in somatike, ki jih lahko izkusite prek tematskih delavnic, praznovanj in oddihov.

Tanja verjame, da ima vsak od nas svoj primaren način izražanja. Za nekoga je to pogovor, za drugega risanje, ples, petje, pisanje, igra. Ko se zopet povežeš s tem kreativnim delom, se v tebi nekaj prebudi, aktivira in sprosti. Tako lahko veliko hitreje in trajnejše prideš do osebne transformacije.

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
18:00

Odklepamo potenciale: Skozi igro do boljšega počutja na delovnem mestu

28 June
Čas: 18:00 - 19:30
Lokacija: Red zone

Zapelji se na kreativno potovanje odkrivanja svojega počutja v delovnem okolju. Ker v Sloveniji ni predpisanega standardnega obrazca ali metode za ugotavljanje potreb zaposlenih na delovnem mestu, se velikokrat zgodi, da te niso upoštevane. To lahko vpliva tako na fizično kot tudi na psihično in čustveno zdravje.

Z inovativno metodo KIDIP boš dobil/-a vpogled v svoje potrebe kot zaposleni/-na v svojem podjetju. Prek kreativnih tehnik, kot so iskanje slik, simbolov in besed, si boš razjasnil/-a, kaj so tvoje resnične potrebe in želje ter kako jih zadovoljiti.

Zadovoljni zaposleni = uspešno podjetje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.