Speaker

Tamara Valenčič

Razvijalka Talentov

Tamara Valenčič je strokovnjakinja na področju razvoja in upravljanja talentov, organizacijskega designa in HRMja ter komuniciranja. Ima bogate izkušnje s povezovanjem dveh strok – HRM in komunikacij, ki jih povezuje v oblikovanje in postavljanje organizacijskih kultur, ki temeljijo na učinkovitosti in vključevanju sodelavcev.

Danes je samostojna svetovalka na področju strateškega HRMja ter dobra poznavalka visokotehnoloških okolij in specifik trga IT talentov.

Je tudi aktivna članica, mentorica in predavateljica v številnih strokovnih združenjih, soustvarjalka BEEP Instituta in ustanoviteljica ter organizatorka srečanj skupine »HRM in the New World«, ki združuje preko 1600 HR strokovnjakov in drugih napredno mislečih ljudi. 

LinkedIn

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
12:00

Koliko je vreden posameznik v podjetju? Novi sistemi nagrajevanja

30 June
Time:  12:00 - 13:00
Location:  Džungla Stage

V današnjem svetu se spreminjajo pristopi k nagrajevanju in vrednotenju zaposlenih. Skozi debato bomo raziskovali nove in inovativne načine, kako ceniti posameznikovo vlogo in prispevek v podjetju. Skupaj bomo razmišljali o tem, kako vzpostaviti sisteme nagrajevanja, ki spodbujajo motivacijo, angažiranost ter posameznikovo rast in razvoj.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.