Speaker

Tamara Nanaja Trani

Komunikacijski multipraktik in vodja mednarodnih projektov

Od dela piarovke in organizatorke dogodkov v manjših podjetjih, jo je karierna pot vodila v mednarodne projekte nevladnih organizacij, ki se ukvarjajo z integracijo tujih državljanov. Komunikacijsko in marketinško podporo je nudila številnim podjetjem, v zadnjih letih predvsem tistim, ki se ukvarjajo z izobraževanjem in povezovanjem.
Danes posameznikom in blagovnim znamkam pomaga odkriti njihove unikatne prednosti in posebnosti. Vodi jih pri osredotočeni komunikaciji skozi prave kanale, kjer se povezujejo s svojimi ciljnimi javnostmi. Dela tudi z mladimi, katerim nudim komunikacijsko podporo pri vpisih na študij v tujino.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 2
30/06/2023
Dan 3
01/07/2023
11:00

Drugačnost, (ne)ranljivost in njene vrednosti. Raznolikost zaposlenih kot unikatna prednost podjetja

1 July
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Poglobili se bomo v pomembnost raznolikosti in sprejemanja ranljivosti v delovnem okolju. Raziskovali bomo, kako raznolikost prispeva k inovacijam, kreativnosti ter izgradnji trdnih timov. Spoznali bomo, kako lahko podjetja ustvarijo okolje, kjer se vsak zaposleni počuti cenjen, slišan in vključen. Skupaj bomo raziskovali prednosti, ki jih prinaša raznolikost, ter se zavedali moči, ki jo prinaša vsak posameznik.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.