Speaker

Taja Karner

Energijska zdravilka

Mag. molekularne nutricionistike, energijska zdravilka, instruktorica sensualne vadbe za ženske

Taja je po izobrazbi znanstvenica, po duši energijska zdravilka, v vsakdanjem življenju pa predvsem prebujena ženska, ki po svojih najboljših močeh živi v skladu s svojo ciklično žensko naravo.

Svoje poslanstvo je našla v kombinaciji vseh svojih darov, s katerimi pomaga ljudem spreminjati podzavestne vzorce in zaživeti bolj svobodno v svojem telesu, umu in duhu. Znanje in izkušnje si je nabirala v tujini, kjer je v 5-letnem obdobju življenja na Danskem, v Kanadi, Angliji in Ameriki, raziskovala sebe, se odpirala za duhovnost in se učila od številnih mentorjev. Njeno energijsko delo temelji na tehniki Theta healinga, ki jo je s prakso obogatila še z lastnimi inituativnimi metodami. Piko na i v prebujanju divje ženske narave, je dosegla s pomočjo sensualnega plesa od drogu in plesno-gibalnih ritualov za ženske, katere oboje sedaj tudi vodi v Sensual studiu v Mariboru. Njena strast je tudi raziskovanje o zeliščih, gobah in drugih rastlinah, ki nas lahko podrejo v optimalnem delovanju našega telesa in uma.

Spletna šola
Spletna stran v angleščini

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 2
30/06/2023
11:00

Hekanje produktivnosti z biohekingom

30 June
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Vzeli si bomo čas, da raziskujemo koncept biohekinga, ki nam omogoča izboljšanje naše produktivnosti, kreativnosti in blaginje. Poglobili se bomo v različne tehnike, kot so optimizacija spanja, prehrana, telesna vadba, meditacija in druge metode, ki nam pomagajo doseči vrhunsko delovanje uma in telesa. Skupaj bomo razkrivali skrivnosti biohekinga ter se navdušili nad možnostmi, ki nam jih ponuja za dvig naših zmogljivosti.

15:00

JIN: Opolnomočena ženska v današnjem svetu - samo za ženske

Vista indoor (delavnica)
30 June
Time:  15:00 - 16:30
Location:  Vista indoor (delavnica)
Speaker:  Taja Karner

Ženska ni linearna kot sonce, ki ves čas sveti, ampak je kot luna, ciklična, vsak dan drugačna, polna nihanj in čustev. Ženska za svojo opolnomočenje ne potrebuje potrditev zunanjosti. Potrebuje sebe. V celoti. V vsej svoji polnosti. Zato se začuti - začuti svoje srce in svoje telo. Sprejmi delčke sebe, ki jih že dolgo zavračaš in postani polna.

Če želimo na vsakodnevni ravni delovati v skladu s svojimi ženskimi potrebami, moramo poznati kakšne ženske vse prebivajo v nas. Različnimi tipom žensk, ki se skrivajo v nas, pravimo arhetipi. V želji, da se skupaj osvobodimo omejujočih okvirjev, bomo na delavnici v svojih telesih prebudile različne arhetipe višje ženske energije in jih utelesile skozi gibanje in ples. Vse je lažje v varnem zavetju in ob energijski podpori drugih žensk, ki so, tako kot ti, pripravljene spoznati svojo pravo moč. Naj te glasba, gibanje in ples vrnejo k sebi.”

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.