Speaker

Špela Poljšak

Učiteljica akrojoge

Špela je že od malega uživala v vseh možnih oblikah športa ter vedno z navdušenjem in radovednostjo preizkusila nekaj novega. Skozi leta jo je tako pot peljala od karateja do shapeboxinga, plesa ob drogu do akrojoge, ki jo navdušuje zadnjih par let.

Več kot 10 let odkriva in raziskuje tudi duhovni vidik življenja (je mojstrica usui reikija), vendar pa se vedno znova vrača k povezavi duše, uma in telesa.

Z vsakim letom se bolj in bolj zaveda pomembnosti razumevanja odnosa med duhom in telesom in kako naš um, naša čustva, strahovi, neprijetne izkušnje in stres vplivajo na zakrčenost telesa in pospešujejo proces “staranja”. Njeno poslanstvo je, da ljudem s svojim znanjem (masaže, akrojoge in somatike) pomaga pri ohranjanju gibčnega in zdravega telesa ter jih s tem opolnomoči in omogoči svobodno življenje brez bolečin.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
07:30

Poletimo skupaj – joga v paru

Velenjsko jezero
29 June
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero

Na delavnici bomo najprej na nežen način prebudili naše telo, potem pa bomo skupaj odkrivali elemente akrojoge – joge v paru. Skozi delavnico bomo gradili medsebojno zaupanje in zaupanje vase, vse to pa bomo počeli na varen in zabaven način.

Delavnica je primerna za vse, ki želijo poskusiti nekaj novega. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja za vadbo, saj bomo vse elemente izvajali v skupinah.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.