Speaker

Pater Karel Gržan

Duhovnik, mislec, pisatelj in predavatelj

Pater Karel Gržan je človek širokih obzorij in velikega srca. Je magister teoloških ved in doktor znanosti s področja literarnih ved. Poleg duhovniškega poklica se posveča tudi pisanju knjig (izdal jih je že več kot 30), preko katerih osvetljuje številne teme, predvsem o medčloveških odnosih in družbenih problemih, pa tudi o arheologiji. Veliko časa nameni raziskovanju in nenehnemu učenju.

Kljub vsem nazivom in pridobljenemu znanju pa navdahne s svojo skromnostjo, srčnostjo, toplino in ponižnostjo do življenja. Spodbuja kritično razmišljanje, dvom in dialog, saj resnica ni ena, četudi je pod njo podpisana Cerkev. Bog nedvomno obstaja, pravi pater, najlažje pa ga uzremo v naravi in sočutni ljubezni do bližnjega.

Wikipedia
Emka

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
10:00

Moč skupnosti: Sam lahko zasadiš vrt, skupaj pa lahko kreiramo raj

27 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla stage

Na navdihujoči uvodni okrogli mizi bomo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote. Raziskali bomo, kako lahko vsak posameznik s svojimi dejanji prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj povezanega sveta.

Izjemni strokovnjaki bodo z nami delili svoje izkušnje, vpoglede in prakse na področju gradnje skupnosti in povezovanja. Skozi navdihujoče pogovore bomo raziskali, kako lahko vsak posameznik, ne glede na svoj status ali okoliščine, prispeva k oblikovanju skupnosti, ki je odprta, vključujoča in podporna.

Razpravljali bomo o pomenu medsebojnega sodelovanja, solidarnosti in empatije pri ustvarjanju skupnosti, v kateri vsakdo najde svoje mesto in se razvija. Skupaj bomo odkrivali možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju in se spodbujali k ukrepanju za boljše jutri.

Skupaj bomo gradili mostove med ljudmi, spodbujali povezovanje in soustvarjali rajsko skupnost, ki bo navdihnila druge. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko vsak od nas prispeva k bolj povezanemu in sočutnemu svetu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.