Speaker

Nina Dušić Hren 

Psihologinja, podjetnica in trenerka mehkih veščin

Nina je strastna predavateljica, katere tečaji in delavnice so vedno nabiti s pozitivno energijo. Prva leta je z delavnicami kljub dobri vsebini komaj nabirala za prispevke, z znanjem prodaje pa se je njen zaslužek ob enakih vsebinah povzpel na 6 mestno številko. Odprla si je vrata v največja podjetja in trenutno izobražuje na Telekom Slovenije, Porsche Slovenija, Hofer, Generali, Medis, OBI in druge.

  • Njen brand je Dober stik, v okviru katerega štirje trenerji izvajajo delavnice javnega nastopanja, komunikacije in teambuildinge.
  • Pod lastnim brandom ninadusichren.com izvaja še delavnice za zdravje. Razvila je svojo aplikacijo Samo zame, kjer so na enem mestu zbrane informacije, kako si urediti spanje, prehrano, gibanje in znižati stres.
  •  Njen najnovejši projekt je spletna stran Prava hrana, ki ponuja živila na rastlinski osnovi in naravne prehranske dodatke brez sintetike.
Kako pa vi gledate na prodajo? Če jo želite vzljubiti, dobrodošli.

Spletna mesta:
https://ninadusichren.com/
https://pravahrana.si/
http://www.doberstik.si

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
19:00

Kako srčno voditi prodajo?

Magic Garden (delavnica)
29 June
Time:  19:00 - 20:00
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Nina Dušić Hren 

Kaj občutite ob besedi prodaja? Večina ljudi doživlja neke vrste gnus, se počuti prisiljeno in pomisli na to, da ga nekdo tišči ob kot. Kako se vam zdi, če vam povemo, da jo lahko vzljubite?

Dobrodošli na delavnico, kjer bomo pogledali, zakaj je to nekaj krasnega in kako lahko samozavestno prodajate svoje produkte ali storitve. Naučili se bomo preproste tehnike, ki bo zagotovo vplivala na vašo prodajo.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.