Speaker

Nina Dremelj

Predsednica Poslovnih angelov Slovenije

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v prava, uspešna podjetja. V zadnjih 5 letih je investirala v več kot 17 podjetij s povprečnim večkratnikom naložbe 6,3x. Svojo energijo in fokus usmerja tudi v Alita Capital, investicijsko družbo, ki vlaga manjše vstopnice, a veliko časa in znanja v izjemno zgodnje faze ali ustanavlja ekipe s trajno željo, da inovativne projekte oživijo. V preteklosti je bila solastnica in uspešno vodila švicarski semenski sklad AlpVent AG. Leta 2021 je pod okriljem poslovnih angelov pomagala ustanoviti prvi sklad tveganega kapitala daFUND, ki so ga podprli poslovni angeli in vanj tudi vlagali.

Poslovni angeli Slovenije smo prva in ekskluzivna mreža poslovnih angelov v Sloveniji, z več kot 15-letno tradicijo. Naša vizija je omogočiti dostop do »seed« ali angelske investicije vsem podjetnikom z inovativnimi poslovnimi idejami. Vedno si želimo širiti in pomagati pri nadalnjih investicijah na mednarodnih trgih in s tem pomagati postaviti Slovenijo na karto uspešnih lokacij za razvoj in vodenje uspešnih zagonskih podjetij. Naše poslanstvo je ustvarjanje uspešnih zgodb z dinamičnimi podjetniki in eksperti Startup Klinike skozi investicije, s čimer omogočimo njihovim podjetjem mednarodno rast. Dodatno stremimo k zagotovitvi naslednje investicije, če jo startup potrebuje. Vse to počnemo, ker želimo povečati število uspešnih slovenskih zagonskih podjetij in pomagati pri stvaritvi naslednjega »Unicorna« – vedno iščemo naslednjega Talking Tom-a.
Investiramo izključno v startupe s potencialom za mednarodno rast, hitro-rastočo dispozicijo in inovativno idejo. Še bolj pomembna je predana in kompetentna ekipa, ki je strasta in željna trdega dela za realizacijo njihove vizije. Iščemo ekipo, ki je pripravljena tisto, kar trg potrebuje, implementirati v njihov poslovni model, ga (če je potrebno) pivotirati in spretno uporabiti nujno potrebne storitve zunanjih ekspertov.

AllSessions

Dan 3
01/07/2023
Dan 1
29/06/2023
11:00

Kdo ponuja finance za tvoj projekt na slovenskem trgu?

29 June
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Poglobili se bomo v svet financ in podjetij, ki s svojim delom pomagajo posameznikom in podjetjem pridobivati dodatne vire financiranja za razvoj in rast. Debato Kdo ponuja finance za tvoj projekt na slovenskem trgu? bomo odprli z izjemnimi sogovorniki s katerimi bomo pogledali različne možnosti financiranja, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju vaših inovativnih projektov.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.