Speaker

Niko Slavnič

Profesor podjetništva, podjetnik, poslovni angel, govorec na konferencah in ustvarjalec

Niko Slavnić je ustvarjalec in podjetnik z močnim znanjem ter spretnostmi na področju poslovanja v CEE in razvoja poslovnih modelov. Ima že več kot 30 let podjetniških izkušenj, kjer posameznikom in organizacijam pomaga odkleniti ustvarjalni potencial skozi podjetniške programe. V letu 2001 je ustanovil IQbator, prvi zasebni poslovni inkubator v SEE regiji, napisal pa je tudi dve knjigi – Tvegani kapital: Si upate tvegati? ter The Slovenia book.

Skozi zasebni inkubator IQbator je doslej vložil, podprl ter pomagal že več kot 1000 start-upom. Kot poslovni angel je tudi član Kluba Poslovnih angelov Slovenije. Je tudi profesor na IEDC Poslovni šoli Bled in ESSCA Ecole de Management, kjer deli svoje znanje in strast do skaliranja, podjetništva ter inovacij z voditelji in menedžerji iz različnih okolij in sektorjev. Predaval in mentoriral je že v več kot 30 državah ter napisal več knjig in publikacij o tveganem kapitalu, growth hackingu in prihodnosti poslovanja.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
10:00

Moč skupnosti: Sam lahko zasadiš vrt, skupaj pa lahko kreiramo raj

27 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla stage

Na navdihujoči uvodni okrogli mizi bomo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote. Raziskali bomo, kako lahko vsak posameznik s svojimi dejanji prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj povezanega sveta.

Izjemni strokovnjaki bodo z nami delili svoje izkušnje, vpoglede in prakse na področju gradnje skupnosti in povezovanja. Skozi navdihujoče pogovore bomo raziskali, kako lahko vsak posameznik, ne glede na svoj status ali okoliščine, prispeva k oblikovanju skupnosti, ki je odprta, vključujoča in podporna.

Razpravljali bomo o pomenu medsebojnega sodelovanja, solidarnosti in empatije pri ustvarjanju skupnosti, v kateri vsakdo najde svoje mesto in se razvija. Skupaj bomo odkrivali možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju in se spodbujali k ukrepanju za boljše jutri.

Skupaj bomo gradili mostove med ljudmi, spodbujali povezovanje in soustvarjali rajsko skupnost, ki bo navdihnila druge. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko vsak od nas prispeva k bolj povezanemu in sočutnemu svetu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.