Speaker

Nastja Mulej

Licencirana trenerka de Bonovih orodij razmišljanja

Trenerka razmišljanja, evangelistka kreativnosti, sodelovanja in inovativnega delovanja, snovalka dogodkov s področja pozitivne psihologije, spodbujevalka pozitivne revolucije pri nas.

Mag. Nastja Mulej je magistra komunikologije, univerzitetna diplomirana ekonomistka in univerzitetna diplomirana sociologinja, specialistka za uspešno reševanje težav, ustvarjalno soočanje z izzivi, učinkovito vodenje ljudi, sestankov in projektov, timsko sodelovanje in več enostavnosti pri delu.
Dolgoletni trud in predanost, radovednost in želja po učenju sta jo pripeljali do ekskluzivnih licenc za treniranje tehnik razmišljanja in delovanja po dr. Edwardu de Bonu.

Osebni moto: “Če hočete nekaj spremeniti, morate za to tudi nekaj naredit”

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
10:00

Se kreativnost v poslu (s)plača?

1 July
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Skupaj bomo raziskovali povezavo med kreativnostjo in poslovnim uspehom. Debatirali bomo, kako inovativnost in ustvarjalnost vplivata na rast podjetij, izboljšanje produktivnosti ter pridobivanje konkurenčne prednosti. Skupaj bomo odkrivali primere in najboljše prakse, ki dokazujejo, da kreativnost ni samo lepa dodana vrednost, temveč ključna komponenta uspeha v sodobnem poslovnem svetu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.