Speaker

Mojca Jakomin

V nekem trenutku življenja se je Mojca odločila zase. Po ločitvi in selitvi je pustila dobro plačano delovno mesto in sledila srcu. Danes ima za sabo več kot deset let poučevanja aroma joge in joge za otroke ter izvajanja antistresnih tretmajev.

V odkrivanju celostne podpore duši in telesu je Mojca pred nekaj leti poskusila bio pomarančo s Sicilije. Bila je ljubezen na prvi okus in takoj je vedela, da želi kvalitetne in okusne bio agrume pripeljati vsem Slovencem. Razvila je enostaven in unikaten poslovni model in v zadnji sezoni je bio agrume, ki so v Koper prišli direktno od sicilijanskih kmetov, dostavljala v več kot 30 krajev po vsej Sloveniji.

Spletna stran Mojca Jakomin
Spletna stran Bio Pomarancka
Facebook Mojca Jakomin
Instagram Mojca Jakomin

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
12:30

Hrana je gradnik, ki nam daje energijo

28 June
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage

Razpravljali bomo o temeljnem gradniku našega življenja – hrani. Zavedamo se, da hrana ne le zadovoljuje naše telesne potrebe po energiji, temveč ima tudi ključno vlogo pri zdravju, blaginji in trajnosti. Še več, hrana ima direktni vpliv na naše počutje, odločitve in delovanje. Ali je v Sloveniji zdrava hrana lahko dostopna, ali je na voljo le peščici ljudi?

Pogovarjali se bomo o pomembnosti prehranske varnosti v Sloveniji in izzivih, ki jih prinaša zagotavljanje varne, zdrave in trajnostne prehrane za vse prebivalce naše države. Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o vlogi lokalne pridelave, distribucije in dostopa do kakovostne hrane. Skupaj bomo raziskali strategije za izboljšanje prehranske varnosti v Sloveniji ter poudarili pomen ozaveščanja in izobraževanja o prehrani in trajnostnem kmetijstvu.

Tvoja udeležba na tej okrogli mizi je ključnega pomena, saj bomo skupaj oblikovali priporočila in ukrepe za izboljšanje prehranske varnosti v naši državi. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko hrana postane gradnik, ki nas krepi, podpira naše zdravje in prispeva k trajnostni prihodnosti Slovenije.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.