Speaker

Mitja Pajek

Avanturistični podjetnik

Mitja je strasten podjetnik, inovator, avanturist in večni optimist. Že pred začetkom študija podjetništva je ustvarjal svoje prve podjetniške zgodbe. Med študijem je uspešno prodal svoje prvo podjetje. Pri 24 letih je magistriral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in istega leta ustanovil lastno kadrovsko agencijo. Kasneje se je pridružil podjetju Cestel d.o.o., kjer je v času svojega delovanja zaposlenost podjetja narasla s 17 na 45 zaposlenih. Sprva je opravljal delo poslovnega razvijalca, nato pa je prevzel vlogo pomočnika direktorja, odgovornega za pridobivanje novih poslov, razvoj, operativno vodenje organizacije in kadrovske zadeve.

Leta 2020 se je vrnil v podjetništvo in od takrat odprl že 4 inovativna podjetja ter patentiral izdelek s področja prometne varnosti. V zadnjem obdobju ga zlasti zanimajo visoko tehnološke rešitve, ki pogosto zahtevajo uporabo umetne inteligence. Rešitve, ki jih razvija s pomočjo umetne inteligence, se uporabljajo v zavarovalništvu, proizvodnih industrijah, gospodinjskih aparatih in drugod. Mitja se rad posveča podjetništvu, razvoju poslovnih idej, poslovnim strategijam in inovacijam, podprtih z najnovejšimi tehnologijami.

Poleg podjetniških podvigov Mitjo privlači tudi raziskovanje sveta. Do sedaj je že obiskal več kot 70 držav. Zanimajo ga različne kulture, zgodovina, kulinarika in neznane poti.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
10:00

Umetna inteligenca in njena uporabnost v poslu in zasebnem življenju

30 June
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Raziskali bomo fascinantno področje umetne inteligence in njen potencial v našem vsakdanjem življenju. Skupaj bomo odkrivali inovativne uporabe umetne inteligence v umetnosti, znanosti, tehnologiji in številnih drugih področjih. Spoznali bomo, kako lahko ta tehnologija pripomore k napredku družbe ter ustvarja nove priložnosti za kreativnost in reševanje kompleksnih izzivov

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.