Speaker

Miha Itanimon Korošec

Ustanovitelj podjetij Dream Creator in Nova dimenzija podjetništva™

Miha Itanimon Korošec je medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar. Pri svojih 18 letih je odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto deluje kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih je svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomaga odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo osebno blagovno znamko je preimenoval v Nova dimenzija podjetništva™.

Pred tremi leti je ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Ta ponuja duhovna potovanja, retreate, obrede, svete predmete in ritualne izdelke, ki prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Kot kreativni vodja sodeluje še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred štirimi leti ustanovila njegova mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor. Med drugim pa si želi postati še filmski scenarist, režiser in producent ter tako s filmom spremeniti svet.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
18:00

Nova dimenzija podjetništva

Magic Garden
28 June
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic Garden

Skozi raziskovanje duhovnih dimenzij in štiriletne samostojne poslovne poti so mi moji varuhi in duhovni mojstri postopoma razkrivali vizijo nove dimenzije podjetništva.

Ta temelji na preoblikovanju poslanstva posameznika ali skupnosti v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. Vizija prebujenega podjetja bolj kot na materialnem razvoju temelji na razvoju pozitivnega vpliva na svet.

Sam verjamem, da je naše življenje že deloma zapisano v zvezdah, še preden se rodimo na ta svet. Na delavnici Nova dimenzija podjetništva te popeljem v raziskovanje tvojega edinstvenega zapisa v zvezdah, ki oblikuje tvoj namen, v sebi skriva modrosti, starodavna znanja, sposobnosti tvoje duše, spomine preteklih življenj in vizije ter potenciale za tvojo prihodnost.

Ko se teh zapisov ponovno spomnimo, prebudimo novo dimenzijo ustvarjanja. Na delavnici ti razkrijem orodja za prebujanje tvojega zapisa v zvezdah in preoblikovanje tvojega namena v uspešno podjetje. Podjetništvo spoznaš kot izjemno orodje za izpopolnitev tvojega poslanstva in soustvarjanje lepšega sveta.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.