Speaker

Miha Hrovat

Podjetnik z misijo ustvarjanja pozitivnega učinka na svet

Miha Hrovat je soustanovitelj in vodja projekta sajenja dreves Treecelet. Verjame, da so podjetniki superjunaki današnjega sveta. Njegovo poslanstvo je s podjetništvom povečati pozitiven vpliv na naravo, živali in ljudi.

Ima dve veliki strasti: prvič, narediti svet boljši kraj, in drugič, podjetništvo. Že kot otrok je iskal načine, kako pozitivno vplivati ​​na naš planet. Poleg tega sta ga morala in etika tako zelo zanimali, da je študiral filozofijo in leta 2017 uspešno končal diplomo.

Takrat je začel resno stopati v podjetništvo. Ta korak je bil neizogiben, saj je njegova družina zadnjih 60 let živela s podjetništvom. Treecelet je povezal vse, kar je:

  • Sočuten posameznik, ki želi pomagati.
  • Tekmovalni športnik.
  • Ambiciozen mladenič s podjetniškim duhom.

Od takrat sem se je specializiral za vodenje trajnostne e-trgovine, osredotočene na uspešno trženje in rast, s čimer postavlja merila, kako lahko podjetja ustvarijo svet boljši. Vedno bolj se usmerja v ESG svetovanje.

Svoj uspeh meri z vplivom, ki ga imajo pri Treeceletu. 

Tukaj je nekaj dosežkov:

  • 700.000+ zasajenih dreves
  • 100+ družin, vključenih v sajenje dreves, živi boljše življenje
  • 50.000+ podpornikov
  • doseženih več kot 15 milijonov ljudi

AllSessions

Dan 3
01/07/2023
12:00

Dobrodelnost in podjetništvo - kaj delamo in kaj (še) lahko naredimo?

1 July
Time:  12:00 - 13:00
Location:  Džungla Stage

Skozi debate bomo raziskovali povezavo med podjetništvom in dobrodelnostjo. Odkrili bomo, kako podjetja lahko delujejo kot gonilna sila pozitivnih sprememb v družbi. Skozi primerjalne študije, navdihujoče zgodbe in razprave bomo raziskali, kako podjetja lahko ustvarjajo vrednost za skupnost, skrbijo za okolje ter se angažirajo v socialnih projektih. Skupaj bomo razmišljali, kako še naprej krepiti dobrodelnost in podjetništvo ter izkoristiti priložnosti za ustvarjanje pozitivnega vpliva.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.