Speaker

Meta Grošelj

Pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. 

Prve izkušnje je nabirala za radijskimi mikrofoni, a tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja je v njeno življenje vstopila leta 2015, ko je začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti je kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega sveta, se kot govorka pilila na mnogih konferencah, predavanjih, seminarjih, delavnicah in drugih dogodkih pri nas in v tujini. Poznajo jo kot “tisto energično” predavateljico. 

Skoraj desetletje je delovala na področju marketinga, blagovnih znamk in pozicioniranja v agenciji Pristop, kjer je kot asistentka delovala na področju organizacije dogodkov, nato vodila ekipo maloprodajnega marketinga za enega največjih trgovcev pri nas Merkur d.d., nadaljne pa je kot samostojna konzultantka pomagala podjetjem kot so Krka, Helios in Danfoss pri njihovih strategijah pozicioniranja in repozicioniranja produktnih in tudi korpo blagovnih znamk na trg.  Projekt Prihodnost dela Danfoss Trate je bil nagrajen s BEEP nagrado za HR projekt 2015.

Danes je za Meto že desetletje dela na področju osebne rasti skozi različne vidike komuniciranja. Oder je namreč stična točka med zunanjim svetom in našo notranjostjo, kjer tudi ves čas potekajo dialogi. Za uspeh na vseh področjih življenja in dela pa so bistveni trije ključi – samozavest, zdrava samopodoba in močno zavedanje lastne vrednosti – vsi trije so rezultat treninga retorike pri Meti.

Je avtorica dveh knjig, programov poslovnega javnega nastopa in pitch retorike, v letu 2021 pa je nastala tudi prva spletna učilnica govorništva Verjemi v svoj glas z Meto Grošelj.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
16:00

Moč video vsebin: S pravilnim pristopom do samozavestnega javnega nastopanja

Vista Indoor (delavnica)
29 June
Time:  16:00 - 17:00
Location:  Vista Indoor (delavnica)
Speaker:  Meta Grošelj

Video marketing je najmočnejše promocijsko orodje današnjega časa. Res pa je, da ko se vklopi kamera, se sočasno vklopi tudi naša trema. Marsikateri strokovnjaki, voditelji, podjetniki zato ne koristijo moči video marketinga, ker ta izziv predstavlja premagovanje samega sebe, svojih omejujočih prepričanj in mestoma tudi strahov (tako pred zavrnitvijo, kot tudi pred uspehom). Kako se kot strokovnjak pripravite na kamero? Kako se postavite v avtentično prezenco? Kako vodite dialog s svojo publiko na način, ki drži njihovo pozornost? Kako se predpripraviti - kako nastopati - kako producirati vsebino, na katero boste ponosni. Ta delavnica je namenjena vsem, ki še ne koristite moči video marketinga, pa si želite obladati javni nastop pred kamero.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.