Speaker

Matjaž Jevšnik

Alkimist in Soul Coach

Matjaž Jevšnik je alkimist ter mag, ki raziskuje izkustvo življenja in obstoja skozi prizmo duhovnosti, znanosti in posla. Skozi težke življenjske izkušnje in s pomočjo močnih mentorjev je razvil tehnike in zavedanje, ki vsebujejo znanje arhetipov, igre vlog, somatskega dela, dela z energijami, dušnimi pogodbami, rodbinskim zapisom, predvsem pa posluh srcu in svojemu notranjemu vodstvu. Ta znanja prinašajo transformacijo na planet Zemljo, v kolektivno zavest ljudi in posameznikov. Matjažu sta zanimivi predvsem dve področji: Slovenstvo in naloga naših korenin ter Podjetništvo kot način kreacije Nove Zemlje.

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
16:00

Orodja intuitivnega odločanja v podjetništvu in karieri

Red zone (Delavnica)
29 June
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Si se kdaj vprašal/-a, kaj pravzaprav je intuicija in kako dostopati do nje? Ali je res, da je intuicija le ženska domena? Kako ločiti med občutkom intuicije in navadnim nagonom? In najpomembnejše, kako zaupati svoji intuiciji in jo uporabiti pri odločanju?

Na tej delavnici boš dobil/-a odgovore na ta in mnoga druga vprašanja. Delil bom praktična orodja, ki ti bodo pomagala integrirati intuicijo v svoj proces odločanja. Razblinili bomo mite in prepričanja o intuiciji ter izvedli aktivnosti, ki ti bodo pomagale prepoznati in razviti tvoj lasten intuitivni čut.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.