Speaker

Matic Užmah

Direktor operacij prihodkov @ Colossyan

Matic Užmah zaseda ključno vlogo kot direktor operacij prihodkov v podjetju Colossyan, ki je specializirano za AI video produkcijo, namenjeno podjetjem s seznama Fortune 1000. Njegova kariera je bogata z izkušnjami, saj je sodeloval z različnimi start-upi, vključno s tistimi, ki so prejeli podporo Y Combinatorja, kot so Povia, Codeable in Synthesia.

Poleg tega je Matic ustanovitelj podjetja Support Hero, ki ponuja inovativne rešitve na področju podpore strankam, leta 2019 pa ga je uspešno prodal. Prav tako je ustanovitelj največje spletne prodajalne za prodajo lokalnih izdelkov pri nas – Kupilokalno.si.

Matičev profesionalni pristop in bogate izkušnje so ga pripeljale do pomembne vloge v podjetju Colossyan, kjer s svojim delom prispeva k razvoju in rasti na področju AI video produkcije. Njegova sposobnost vodenja in razumevanje potreb strank sta ključna za uspeh v njegovih trenutnih projektih. Matic je pravi primer uspešnega vodje in inovatorja v hitro razvijajočem se tehnološkem sektorju.

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
12:30

Generacijsko prepletanje znanja in energije in kje se (ne) slišimo

27 June
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage

Prijateljski medgeneracijski pogovor bo razkril edinstvene perspektive različnih generacij in raziskal, kako se prepletajo njihova znanja, izkušnje in energije. Skupaj bomo odkrivali, kje se generacije slišijo in kje so morebitni komunikacijski šumi, ki lahko ovirajo pretok idej, razumevanje in sodelovanje.

Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o tem, kako lahko generacijsko raznolikost izkoristimo kot vir inovacij, rasti in skupnega napredka. Skupaj bomo gradili mostove med generacijami in ustvarjali prostor za spoštovanje, razumevanje ter produktivno sodelovanje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.