Speaker

Masha Mazi

Alkimistka blagovnih znamk

Masha Mazi je strateginja razvoja blagovnih znamk, ki je svoje znanje in izkušnje je nabirala pri velikanih kot sta Porsche in Združeni narodi preden se je premaknila v delo z butičnimi  podjetji in posamezniki s srčno vizijo in trajnostno naravnanostjo. Zadnji dve leti raziskuje vzporednice in stičišča znamčenja ter podjetništva z domišljijo, globinsko ekologijo, globinsko psihologijo in duhovnostjo. Za sabo ima 70+ slovenskih in globalnih naročnikov, ki jim je pomagala razvijati njihove blagovne znamke in izkušnje.

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
19:00

Kaj če bi namesto strategij pletli zgodbe - zgodbarjenje in brand experience

Red Zone (delavnica)
30 June
Time:  19:00 - 20:00
Location:  Red Zone (delavnica)
Speaker:  Masha Mazi

Čas za umik od teorije mehaničnega znamčenja, kjer vse poteka po strukturiranih korakih in checklistah brez duše. Vrnili se bomo k osnovi, ki je bila strategija naših prednikov: domišljija in zgodbarjenje.

Kaj se zgodi, ko obogatimo načrtovanje uporabniške izkušnje ali nakupne izkušnje s čutenji, sporočili, simboliko, zgodbami? Kaj če bi namesto strategij pletli zgodbe? Kakšna bi bila zgodba naše znamke, če bi bila film z neomejenim budgetom? In kako to raziskovanje subtilnega pospeši uspeh znamke?

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.