Speaker

Martina Borščak

Ustanoviteljica dotika z(a) dušo Ritualnica

Martina je raziskovalka dotika in ustanoviteljica Ritualnice, ki vas bo popeljala v spoznavanje čutila, na katerega smo popolnoma pozabili. Tako radi okušamo, vonjamo, poslušamo in gledamo. Kaj pa dotik? Je samoumeven in nezaveden?

Na svojih delavnicah zavestnega dotika ljudem pomaga, da začutijo svoje telo in ozavestijo vsako celico svojega telesa. Martina pravi, da smo varni v svojih telesih, saj smo tu doma.

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
18:00

Delavnica zavestnega dotika

Magic Garden (Delavnica)
29 June
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Kolikokrat si se zahvalil/-a svojim dlanem, ki primejo, pobožajo, skuhajo, objamejo, ljubijo? Kolikokrat si se ob pogledu v ogledalo nežno pobožal/-a po obrazu in se nasmehnil/-a sebi? Kolikokrat si z zavestnim dotikom polzel/-a po koži in užival/-a v vtiranju svoje najljubše kreme za telo? Kolikokrat si se zavestno tuširal/-a, čutil/-a vsako kapljico vode?

Na delavnici zavestnega dotika bomo slavili svoje dlani in njihov dotik. Se v popolni prisotnosti ljubili s svojo kožo in prostorom okrog. S pomočjo body scan meditacije bomo ozavestili vsako celico svojega telesa in prosili roke, da naredijo na mestih, ki to najbolj potrebujejo, zavestni dotik.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.