Speaker

Marko Lotrič

Predsednik Državnega sveta, podjetnik

Marko Lotrič se v svojem delovanju zgleduje po besedah svojega očeta: “Dejanja so tista, ki štejejo!” Z jasno vizijo, zagnanim delom in odličnim zgledom je iz družinskega podjetja, ki ga je v garaži ženinih staršev ustanovil pred več kot tridesetimi leti, razvil uspešno mednarodno uveljavljeno skupino LOTRIČ Metrology, ki danes združuje že več kot 180 strokovnjakov s področja meroslovja, zaposlenih v desetih podjetjih v osmih državah.

Neizmerno verjame v moč znanja, spodbuja inovativnost in prisega na poštenost. Vrednota, ki ji daje poseben pomen, je zaupanje. Znanje in izkušnje z veseljem deli med vse, ki so v njegovem krogu, ter s tem krepi kulturo odličnosti.
Tudi v politiki zna ohraniti hrbtenico, močne temelje pa mu dajejo prav izkušnje iz gospodarstva. Sodelovanje in povezovanje sta po njegovem mnenju glavno vodilo uspeha. Največjo vrednost prepoznava v ljudeh, za katere pravi, da so največji kapital, kar ga Slovenija premore.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
09:30

Navdihujoče voditeljstvo: Srčne ideje, ki spreminjajo družbo

28 June
Čas: 09:30 - 10:30
Lokacija: Džungla stage

V današnjem svetu, kjer se spremembe dogajajo hitreje kot kdajkoli prej, je vodenje postalo kompleksno in zahtevno. Pri tem pa se pojavlja vprašanje: Kako postati voditelj, ki ne le sledi trendom, ampak dejavno soustvarja prihodnost?

Okrogla miza na temo "Conscious Leadership" raziskuje to pomembno vprašanje. Pričakuj navdihujoče pogovore o tem, kako postati voditelj, ki deluje zavestno in odgovorno ter s svojimi vizijami spreminja svet na bolje. Pri conscious leadershipu ne gre le za upravljanje z rezultati in uspehom, temveč poudarja tudi skrb za dobrobit ljudi, okolja in družbe kot celote.

Naši gostje bodo delili svoje izkušnje, prakse in vpoglede v to, kako graditi trajnostne organizacije, ki temeljijo na vrednotah, integriteti in sočutju. Skupaj bomo raziskovali, kako razvijati zavedne voditelje, ki vodijo z zgledom, empatijo in poglobljenim razumevanjem izzivov, s katerimi se sooča sodobna družba. Odkrij ključne vidike conscious leadershipa ter kako lahko ta pristop oblikuje bolj pozitivno in trajnostno prihodnost.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.