Speaker

Dr. Mark Pleško

Svetovno priznani strokovnjak

Dr. Mark Pleško, soustanovitelj in direktor podjetja Cosylab, je svetovno priznani strokovnjak za jedrske pospeševalnike in zdravljenje raka z protonsko terapijo. 

Mark je uspešen podjetnik ter cenjen vodja in svetovalec v gospodarstvu in širši družbi. Doktoriral je iz fizike jedra in osnovnih delcev pri 25-ih letih in kmalu zatem zaključil Executive MBA. Preden je ustanovil Cosylab, je bil skoraj dve desetletji raziskovalec in vodja skupine na Institutu Jožef Stefan.

Je predsednik Inženirske akademije Slovenije, najvišje nacionalne organizacije inženirjev, predsednik Sveta guvernerjev Instituta Jožef Stefan, največje nacionalne raziskovalne ustanove, in podpredsednik Sveta za znanost in tehnologijo Republike Slovenije. Slovenije.

Mark je tudi angelski vlagatelj v startupe in uveljavljena podjetja. Za svoje raziskovalno in poslovno delo je prejel več domačih in mednarodnih nagrad.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
10:00

Mindset vodilnih, ki ponese podjetje v višave. Je poslovna rast mogoča brez osebne?

29 June
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Osebna rast je ključnega pomena za poslovno rast, zato bomo na našem panelu na festivalu SoundGarden raziskali, kako lahko pravilna usmeritev vaše miselnosti pripomore k uspehu vašega podjetja.

Slišali boste izkušnje vodilnih predstavnikov uspešnih podjetij, ki bodo delili svoje zgodbe o osebni rasti in kako je ta prispevala k rasti njihovih podjetij. Naši govorniki bodo pokazali, kako lahko osebni razvoj in razvijanje pravega miselnega okvirja pozitivno vplivata na vaše poslovanje in omogočita trajno rast podjetja.

Pridružite se nam na tem panelu in se naučite, kako lahko pravilna usmeritev vaše miselnosti pripomore k uspehu vašega podjetja. Ne zamudite te priložnosti, da se poglobite v vlogo, ki jo ima osebna rast pri doseganju poslovnih ciljev."

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.