Speaker

Mark Kalin

Direktor ABC acceleratorja

Mark Kalin je izkušen strokovnjak za poslovni razvoj, svetovalec, investitor in predavatelj z zelo bogato izobrazbo, saj ima kar 4 magisterije. Trenutno je direktor podjetja ABC Accelerator d. o. o., ki je korporativni sklad tveganega kapitala.

V preteklosti je bil član uprave Skupine Elektronček, ki deluje na področju investicij, digitalizacije in novih tehnologij, pred tem pa je bil direktor za poslovni razvoj v skupini Kolektor, ki ima 5500 zaposlenih. Ima bogate izkušnje z digitalizacijo, startupi in vpeljevanjem novih poslovnih modelov. Mark je bil direktor tudi v Švedskem skladu Nordic Delta Group, vodja inovacij in razvoja v družbi BTC d. d., ki se je transformirala v inovativno, pametno mesto ter prvo Bitcoin mesto na svetu, vodja poslovnega razvoja pri Geneplanetu, je pa tudi ustanovitelj podjetja Love Pets in podcasta Beyond Leadership.

Spletna stran Beyond leadership
Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
16:30

Investicije skozi oči vlagatelja: Fundraising, pitch deck in komuniciranje z investitorjem

Networking arena
27 June
Čas: 16:30 - 17:30
Lokacija: Networking arena
Vodnik: Mark Kalin

Skozi delavnico bomo spoznali start-up svet skozi oči vlagatelja in se podali na pot trenutnega makro pogleda start-up ekosistema. Spoznali bomo tudi, kaj so ključne informacije, ki jih želi prejeti vsak investitor, kaj so stvari, ki ga pritegnejo ter kako se lotiti fundraisinga in priprave pitch decka, da bo uspeh čim višji.

Poznamo tudi več vrst pitch deckov, zato bomo spoznali razlike med njimi in zakaj jih potrebujemo pet. Z uporabnimi nasveti, kaj deluje in kaj ne, boš bolje razumel/-a mindset investitorjev in finančni ekosistem ter videl/-a, da je ta svet lažje razumljiv in bolj dostopen, kot se zdi na prvi pogled.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.