Speaker

Manuel Wedra

Soustanovitelj skupnosti Sinergia in solastnik podjetja WepiK

Manuel Wedra je soustanovitelj skupnosti Sinergia, organizator Flows festivala ter solastnik in ustanovitelj podjetja WepiK. Pred nekaj leti se je srečal s praksami čuječnosti, meditacije, obrednega kakava in plesa. Z izvajanjem in organizacijo obredov in plesov s kakavom zadnja tri leta pomaga ustvarjati varen prostor za odpiranje srca, povezovanje s svojim notranjim svetom, intuicijo, čustvi, kreativnostjo in opolnomočenje utelešenja in izražanje občutenj. Na SoundGarden festivalu bo vodil cacao ceremonijo z instrumentalno podporo in podporo ognja.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
18:00

Osnove priprave ceremonialnega kakava in obredno uživanje kakava

Magic Garden (Meditacija)
29 June
Čas: 18:00 - 18:45
Lokacija: Magic Garden (Meditacija)
Vodnik: Manuel Wedra

Na delavnici boš izvedel/-a, kaj je obredni kakav, kako se razlikuje od industrijsko predelanega kakava, od kod prihaja, kdaj in zakaj so ga uporabljali v preteklosti ter za katere namene se uporablja danes. Govorili bomo o tem, kakšne so njegove podporne značilnosti s fizičnega, energijskega in duhovnega vidika.

Predstavljeno bo tudi, kako ga pripravimo in kako ga lahko vključimo v prakse čuječnosti. Na delavnici ti bo Manuel postregel s skodelico kakava, da boš v praksi občutil/-a njegovo zdravilno moč, z vodeno meditacijo pa boš podporno moč kakava izkusil/-a tudi sam/-a.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.