Speaker

Manca Korelc

Linkedin terapevtka

V 14 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala v različnih vlogah strani agencije in oglaševalcev, danes pa pomaga podjetjem zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 515 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih, med drugimi v medijih: Marketing magazin, Finance, revija Direktor, Lipov list in revija Gost. 

JE AVTORICA KNJIGE LINKEDIN BY THE BOOK 

2022 je izšla knjiga o LinkedInu z naslovom LinkedIn by the Book. Naročite jo lahko tukaj: linkedinbythebook.com 

NAGRAJEN ŠPORTNO-TURISTIČNI PROJEKT MOJA JEZERA 

Svoje ljubezni do pisanja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije in kolesarjenja je združila v projekt Moja jezera, v katerem s kolesom obiskuje vsa slovenska jezera in na spletni strani ustvarja spletni leksikon. Za projekt je prejela POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu ter dve Netko nagradi, ki nagrajuje odličnost digitalnih projektov. O športno-turističnem projektu je spregovorila za številne medije. 

JE AVTORICA KNJIGE THE SLOVENIA LAKES 

V letu 2020 je izšla knjiga o jezerih Slovenije: The Slovenia Lakes. Naročite jo lahko tukaj: mojajezera.si/knjiga_o_jezerih/. 

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
18:00

Priložnosti LinkedIna za kariero in posel

Vista Indoor (delavnica)
30 June
Time:  18:00 - 19:00
Location:  Vista Indoor (delavnica)
Speaker:  Manca Korelc

Priložnosti Linkedina je strokovna delavnica z Manco Korelc, Linkedin terapevtko, ki bo pozdravila vaše Linkedin profile. Skozi delavnico boste spoznali kako optimizirati svoj Linkedin profil, graditi kakovostno poslovno mrežo, ustvarjati in deliti relevantno vsebino, aktivno sodelovati v skupinah ter spremljati ter odzivati se na vsebino drugih. Vsi vam bodo pomagali izstopati med konkurenco ter doseči vaše poslovne cilje na LinkedInu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.