Speaker

Lili Ljiljana Gavrilović

Transformatorka, ustanoviteljica in kreativnA vodja Lili Studia, dearmoring terapevt, jogini in life guide mentorica

Lili je predana raziskovalka na 20-letnem potovanju mojstrstva na področju ajurvede, masaže Tuina, tradicionalne kitajske masaže, refleksoterapije, Yumeiha, dihanja in joge. V zadnjem desetletju se je še bolj poglobila v tapiserije somatskega dela, sproščanja travm, energijskega zdravljenja, zapletenega plesa uma in telesa, očarljivega kraljestva glasovne in zvočne terapije ter transformativne umetnosti dihanja. Njen namen? Voditi posameznike na globoko potovanje samoodkrivanja.

Kot vizionarska ustanoviteljica studia Lili je združila moči s skupino pogumnih duš, združenih v svoji neomajni predanosti uvajanju zdravljenja in preobrazbe v življenja ljudi. Lilijin genij najbolj zasije pri ustvarjanju njenih značilnih umikov, ki jih ima za svoj pravi klic. Ti umiki niso nič drugega kot intuitivna in močna svetišča, ki temeljijo na pristnosti in neomajni prisotnosti. Tukaj so posamezniki povabljeni, da ponovno odkrijejo svoje bistvo, uživajo v svoji intrinzični lepoti in ponovno obudijo povezanost svoje duše.

Z brezmejno ljubeznijo in globoko empatijo Lili harmonično združuje svoje ogromno znanje v svetilnik zdravilne svetlobe. Ne posreduje le umetnosti negovanja lastnega bistva, temveč tudi globoko sposobnost zanetiti spremembe v drugih in razširiti iskreno sočutje do manj srečnih. Tisti, ki se podajo na njena preobrazbena potovanja, izstopijo opogumljeni, pripravljeni izkoristiti svoj največji potencial. Na novo pišejo zgodbe svojih življenj, pri čemer se usklajujejo s svetim poslanstvom svojih duš. Odkrijte izjemno moč Lilijine modrosti, ko vas ponižno vodi k vaši lastni sijoči preobrazbi.

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
15:00

Najdi svojo esenco – delavnica samo za ženske

28 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Magic Garden

Ženske, vrnite se k sebi in odkrijte svoje pravo bistvo. Na delavnici bomo prek notranjega dialoga in kratke prakse povezovanja prišle v stik s seboj in se povezovale s svojim notranjim vodstvom in žensko esenco. Dobile boste nove uvide, kako živeti svoj potencial.

Ali čutite klic po ponovni zaznavi svojega pravega bistva? Toda, kaj to točno pomeni? Vsi vemo, da je življenje potovanje in da se učimo vsak dan. Živimo in sodelujemo z okolico. Vendar so obdobja, krajša in daljša, ko se počutimo ujete, navidezno trčimo ob iste lekcije, počutimo se, kot da smo obtičale in smo izčrpane. Resnica je, da se rodimo z notranjim znanjem, notranjim spoznanjem o sebi, ki nas spremlja vse življenje, vendar je to notranje znanje težko slišati, ko smo ujete v hrupu vsakdanjega življenja.

Na delavnici boste imele priložnost izkusiti MANJ je VEČ in to odkrivanje bo izboljšalo vaše življenje na vseh ravneh.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.