Speaker

Katja Mohar Bastar

Digitalna alkimistka

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
10:00

Umetna inteligenca in njena uporabnost v poslu in zasebnem življenju

30 June
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Raziskali bomo fascinantno področje umetne inteligence in njen potencial v našem vsakdanjem življenju. Skupaj bomo odkrivali inovativne uporabe umetne inteligence v umetnosti, znanosti, tehnologiji in številnih drugih področjih. Spoznali bomo, kako lahko ta tehnologija pripomore k napredku družbe ter ustvarja nove priložnosti za kreativnost in reševanje kompleksnih izzivov

17:00

Umetna inteligenca v akciji: Odkrijte moč AI orodij v vašem delovnem okolju

Networking Arena (delavnica)
30 June
Time:  17:00 - 19:00
Location:  Networking Arena (delavnica)

Dobrodošli v svetu, kjer meja med človeško ustvarjalnostjo in tehnološkimi inovacijami izginja. Stopite korak naprej, odkrijte moč umetne inteligence (AI) in orodij, ki bodo preoblikovala vaše delovno okolje na načine, ki si jih še pred kratkim nismo mogli niti predstavljati.
AI ni več le stvar prihodnosti - je tukaj in zdaj, pripravljena, da vas popelje v novo dobo produktivnosti, učinkovitosti in inovacij.
Pridružite se nam na delavnici, kjer vam bomo predstavili smernice za uporabo umetne inteligence, predstavili in omogočili testiranje nekaterih najnovejših orodij in skupaj odkrili potencial uporabe AI orodij v vsakdanjem življenju.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.