Vodniki

Karmen Pangos

Poslovna trenerka

Karmen Pangos je coach, mentor in poslovni trener, ki inspirira in podpira ljudi, da najdejo svoje potenciale ter jih razvijajo do odličnosti. Vodi jo močna življenjska energija in neizmerna strast za deljenjem znanja in suporta ljudem, da odklenejo svoj potencial, dajo vrednost sebi in drugim, s ciljem boljšega osebnega in poslovnega življenja.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
10:00

Mindset vodilnih, ki ponese podjetje v višave. Je poslovna rast mogoča brez osebne?

29 June
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage
16:00

Prekinimo našo vez s preteklostjo

Magic garden
29 June
Time:  16:00 - 17:00
Location:  Magic garden
Speaker:  Karmen Pangos

Naša omejujoča prepričanja so tista, ki nam na poti življena postavljajo ovire, da ne zmoremo živeti svobodno in svoje življenje. Ves čas nas postavljajo v našo preteklost, zavirajo razvoj naših potencialov s tem pa uresničitev in izpolnitev sebe. Da bi se jih bolje zavedali in znali z njimi upravljati, je dobro vedeti, kje so nastala in kaj lahko z njimi naredimo.

Na delavnici se bomo popeljali skozi preprost proces ozaveščanja teh globokih vezi s preteklostjo s ciljem, da vsak zase prepozna svoje najmočnejše zavore, jih ozavesti in da skupaj najdemo način, kako jih spustiti iz svojega življenja. Tisto česar se zavedamo lahko nadzorujemo. Česar se ne zavedamo, nadzoruje nas. Svobodno življenje in uspeh je za vsakogar.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.