Speaker

Karmen Pangos

Poslovna trenerka

Karmen Pangos je coach, mentor in poslovni trener, ki inspirira in podpira ljudi, da najdejo svoje potenciale ter jih razvijajo do odličnosti. Vodi jo močna življenjska energija in neizmerna strast za deljenjem znanja in suporta ljudem, da odklenejo svoj potencial, dajo vrednost sebi in drugim, s ciljem boljšega osebnega in poslovnega življenja.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
10:00

Mindset vodilnih, ki ponese podjetje v višave. Je poslovna rast mogoča brez osebne?

29 June
Time:  10:00 - 11:00
Location:  Džungla Stage

Osebna rast je ključnega pomena za poslovno rast, zato bomo na našem panelu na festivalu SoundGarden raziskali, kako lahko pravilna usmeritev vaše miselnosti pripomore k uspehu vašega podjetja.

Slišali boste izkušnje vodilnih predstavnikov uspešnih podjetij, ki bodo delili svoje zgodbe o osebni rasti in kako je ta prispevala k rasti njihovih podjetij. Naši govorniki bodo pokazali, kako lahko osebni razvoj in razvijanje pravega miselnega okvirja pozitivno vplivata na vaše poslovanje in omogočita trajno rast podjetja.

Pridružite se nam na tem panelu in se naučite, kako lahko pravilna usmeritev vaše miselnosti pripomore k uspehu vašega podjetja. Ne zamudite te priložnosti, da se poglobite v vlogo, ki jo ima osebna rast pri doseganju poslovnih ciljev."

15:00

Prekinimo našo vez s preteklostjo

Red Zone (delavnica)
29 June
Time:  15:00 - 16:00
Location:  Red Zone (delavnica)
Speaker:  Karmen Pangos

Naša omejujoča prepričanja so tista, ki nam na poti življena postavljajo ovire, da ne zmoremo živeti svobodno in svoje življenje. Ves čas nas postavljajo v našo preteklost, zavirajo razvoj naših potencialov s tem pa uresničitev in izpolnitev sebe. Da bi se jih bolje zavedali in znali z njimi upravljati, je dobro vedeti, kje so nastala in kaj lahko z njimi naredimo.

Na delavnici se bomo popeljali skozi preprost proces ozaveščanja teh globokih vezi s preteklostjo s ciljem, da vsak zase prepozna svoje najmočnejše zavore, jih ozavesti in da skupaj najdemo način, kako jih spustiti iz svojega življenja. Tisto česar se zavedamo lahko nadzorujemo. Česar se ne zavedamo, nadzoruje nas. Svobodno življenje in uspeh je za vsakogar.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.