Speaker

Kamai Serafi in Dario Sever

Zvočna terapevta ter voditelja delavnic s področja osebnega in duhovnega razvoja

Kamai Serafi in Dario Sever delujeta na področju osebne in duhovne rasti pod imenom Svetišče srca. Njuna strast in poslanstvo se udejanjata skozi intuitivno izražanje prek glasbe, giba, plesa, likovne umetnosti … V svoje delo vključujeta razne veščine samozdravljenja, znanja geomantije, umetnostne terapije in veliko ljubezni.

Na svojih dogodkih ustvarjata zdravilen prostor, ki spodbuja osvoboditev od notranjih omejitev ter vodi vsakega posameznika v globlji stik s samim sabo. Skupaj izvajata Zvočne kopeli s petjem v svetlobnem jeziku srca. Organizirata Duhovna potovanja notranje preobrazbe k Bosanskim piramidam in na druga starodavna sveta mesta. Vodita tudi delavnice svetlobnega jezika in prirejata Ples celosti.

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
19:45

Zvočna kopel s petjem v svetlobnem jeziku

28 June
Čas: 19:45 - 20:45
Lokacija: Vista

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgeridoja in petje v svetlobnem jeziku.

Kaj je ta svetlobni jezik? To je jezik srca, nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij ali »light codes language«. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo, kdo v resnici smo.

Zvočno kopel z vso ljubeznijo izvajava Ka Mai in Dario z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več, da bi se lahko še globlje usidrali v zavesti nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu.

Kopel različnih zvokov nas vodi v globoko sprostitev, samozdravljenje, transformacijo energijskih blokad ter uravnoveša naše fizično, mentalno, čustveno in duhovno telo.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.