Speaker

Jurij Požrl

Metaverse analitik in Web 3 developer

V preteklosti je imel priložnost uresničiti svoje sanje kot profesionalni nogometaš. S trdim delom in vztrajnostjo je razvil svoje veščine tako na igrišču kot izven njega. Ta izkušnja ga je naučila neprecenljive lastnosti vztrajnosti, ki ga vodi v vseh njegovih prizadevanjih.

Poleg nogometa se je uspešno udejstvoval kot investitor v web3. V zadnjem desetletju je aktivno raziskoval področje decentraliziranih tehnologij, ki se nenehno spreminjajo. S svojim prodornim pogledom na potencial in strategijo investiranja je dosegel več uspešnih podvigov, ki so ga “prisilili”, da poleg profesionalne kariere začne študirati tudi računalništvo in informatiko ter se kvalificira za web3 programerja.

Skupaj s talentiranim bratom, razvijalcem umetne inteligence, sta se pred dvema letoma podala na izjemno potovanje. Združila sta svoje vizije in ustvarila izjemen projekt – celovito in podrobno inteligenco podjetij, ki jo poganja umetna inteligenca in podatki iz blockchaina.

Z združitvijo njegovega znanja kot razvijalca web3 tehnologije in bratove izkušnje na področju umetne inteligence sta ustvarila prelomno platformo, ki podjetjem omogoča izjemne vpoglede in napovedne sposobnosti. Njuna rešitev združuje moč umetne inteligence s tehnologijo blockchain, kar omogoča organizacijam, da dosežejo svoj polni potencial in sprejemajo odločitve na podlagi zanesljivih podatkov.

Vsak korak na tej poti je okrepil njegovo prepričanje v preoblikovalno moč sodelovanja, vztrajnosti in nenehnega učenja. Veseli se povezovanja z enako mislečimi posamezniki, ki jih navdušuje izkoriščanje tehnologije za spodbujanje inovacij ter pospeševanje rasti.

Opis podjetja:
Prvo največje orodje za poslovno inteligenco specializirano za modne in igričarske industrije v metaversu.

AllSessions

Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
Dan 1
29/06/2023
12:00

Kako Web 3.0. spreminja naše poslovanje?

29 June
Time:  12:00 - 13:00
Location:  Džungla Stage

V digitalni dobi se razvija nova paradigma - Web 3. Tretja debata dneva bo odkrivala kaj pomeni ta koncept in kako nam lahko spremeni način ustvarjanja, komuniciranja in sodelovanja. Skozi debato bomo spoznavali koncepte kot so decentralizacija, blockchain tehnologija, kriptovalute in njihov vpliv na umetnost, glasbo, izobraževanje ter druge področja. Skupaj bomo raziskovali prihodnost interneta in kako se lahko vključimo v to digitalno revolucijo za uporabo le te v biznisu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.