Speaker

Jure Bratkič

Ustanovitelj in solastnik podjetij SkipQ in BreakThrough

Jure Bratkič že več kot 20 let živi in dela v ZDA. Njegova dodana vrednost je globoko poznavanje e-commerca, managementa, leadershipa in velike poslovne mreže. Je ustanovitelj in solastnik 2 podjetij; BreakThrough in SkipQ. Hkrati je tudi ustanovitveni član neprofitne organizacije v Južni Kaliforniji, Private Directors Association, ki različnim ameriškim podjetjem pomaga pri izzivih, povezanih z delovanjem upravnih in nadzornih odborov. Prav tako je ustanovni član globalnega Start Up Mentor Boarda, s fokusom na pomoči zagonskim podjetjem v Aziji.

Že vrsto let pa vodi tudi platformo TEAM (The European American Match), kjer skupaj z ostalimi izkušenimi C-level posamezniki, investitorji in poslovnimi partnerji pomaga mednarodnim podjetjem pri vstopu na trg ZDA.

Razumevanje, koncepte in razmišljanje o ameriškem trgu in o ameriškem poslovnem duhu deli ter aktivno predava na treh kontinentih. Njegova znanja, izkušnje in nasvete so že uspešno koristila mala, srednja in velika podjetja ter startupi.

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
19:00

Johnny goes to Hollywood. Do you have what it takes? (Kako se prebiti na ameriški trg)

Magic Garden (Delavnica)
27 June
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Jure Bratkič

Tekom delavnice se bomo hands-on dotaknili dveh kanalov:
Za first-time lastnike podjetij: Kako izbrati pravega partnerja/co-founderja in pravo idejo za ameriški trg?
Za lastnike obstoječih, že uveljavljenih podjetij in za first-time founders: Kako se kulturno okolje, v katerem se Slovenija in slovenska podjetja nahajajo, prevajajo v resen posloven ameriški svet? Kakšni so zgodovinski, kulturni, emocionalni ter gostilniški vzroki, da je odstotek uspešnosti tako variabilen?
Poslovni bonton in delo na sebi.
Zaključek: Je trg ZDA res primeren za mene in moje ljudi v našem podjetju?
Delavnica je namenjena ljudem, ki z aktivnim sodelovanjem razumejo ter znajo pokazati cenjenje in vrednost svojega časa.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.