Speaker

Jernej Pavlič

Ustanovitelj agencije Bighead Lab ter dogodkov Sinergie in Flows festivala

Jernej Pavlič se rad podaja v globine življenja in človeških odnosov, vedno pripravljen odkrivati nove perspektive. Kot soustanovitelj marketinške agencije Bighead Lab in svetovalec pri slovenskem AI startupu Katalist išče karierni smisel v oživljanju in rasti podjetniških idej s pomočjo digitalnega marketinga.

V svoji ljubezni do glasbe in kulture, ki jo izraža kot soustanovitelj Sinergije in festivala Flows, najde skupno točko med zabavo, osebnim razvojem in tistim, kar mu življenju največ pomeni – odnosi. V prostem času se ukvarja z meditacijo, športom in glasbo, kjer pod vzdevkom Jerpa kot DJ nastopa v regionalnih klubih in festivalih.

Jernej pa ni le skupek vlog in dosežkov; je človek, ki v življenju išče globlji smisel ter rad deli uvide in izkušnje s svetom okoli sebe. V iskanju ravnovesja med resnim in sproščenim, globokim in lahkotnim, disciplino in flowom je raziskovalec življenja, ki ga osrečujejo majhne stvari.

Spletna stran Sinergia
Spletna stran BigHead

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
18:00

Samodisciplina: Pot do najboljše različice sebe

Magic garden
27 June
Čas: 18:00 - 19:00
Lokacija: Magic garden
Vodnik: Jernej Pavlič

Ko stremiš k dolgoročnim ciljem, ni močnejšega orodja za pozitivne spremembe in doseganje teh ciljev, kot je samodisciplina. Gre za sposobnost, da se odločiš za dolgoročno dobrobit, namesto, da se predaš impulzom. Spodbuja zavestno izbiranje dejanj, ki podpirajo tvoje cilje in vrednote ter je ključnega pomena za dosego notranjega miru, sreče in izpolnitve.

Ne gre le za tehniko, gre za temelj pri odkrivanju svojega največjega potenciala. Je sestavni del srečnih in uspešnih ljudi in, kar je najbolj pomembno, je veščina, ki se je lahko naučiš.

V tej intenzivni uri bomo raziskali moč samodiscipline kot orodja za odklepanje najboljše različice sebe. Z nežnimi, a učinkovitimi metodami in vajami bomo gradili svojo notranjo moč ter oblikovali opolnomočene dnevne rutine. Pri raziskovanju svojih največjih in najglobljih potencialov se boš spoznal/-a z orodji, ki ti bodo pomagala oblikovati vedenjske pristope ter dnevne rituale, ki vodijo k osebni in profesionalni rasti.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.