Speaker

Jernej Pangeršič

EDU Solution Specialist na Microsoftu in nekdanji direktor Katapulta

Jernej Pangeršič je v podjetju Microsoft zaposlen kot specialist za rešitve v izobraževanju, kjer pokriva regijo Jugovzhodne Evrope. Ministrstvom za izobraževanja, univerzam in šolam v širši regiji svetuje pri digitalizaciji izobraževanja in implementaciji Microsoftovih rešitev.

Preden se je pridružil Microsoftu, je sodeloval pri zagonu Katapulta, podjetniškega okolja za startupe s fizičnim izdelkom. V dobrih dveh letih, kar ga je vodil, je Katapult napolnil svoje prostore in v Trbovlje privabil različne startupe iz cele Slovenije.

Jernej je svojo študijsko pot začel kot študent računalništva na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Tekom študija je dobil priložnost, da pridobi izkušnje in znanje tudi s področja podjetništva in bil kot prvi Slovenec izbran za študij na Watson Institute v Koloradu, kjer je študiral Social Entrepreneurship. V času bivanja v ZDA je sodeloval tudi z Unreasonable Institute, ki podjetjem s social impactom pomaga pri skaliranju njihovih poslovnih idej.

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
19:00

Rapid Prototyping: Ustvari prototip poslovne ideje v 45 minutah

Magic garden
27 June
Čas: 19:00 - 20:00
Lokacija: Magic garden

Na delavnici bomo spoznali metodologijo Rapid Prototyping, ki jo v Google X uporabljajo pri razvoju najbolj prebojnih znanstvenofantastičnih idej. Ravno s to metodo je Tom Chi (soustanovitelj Google X) uspel izdelati prvi prototip za Google Glass, in sicer v manj kot enem dnevu, drugi prototip pa v manj kot 45 minutah.

Rapid Prototyping nam pomaga, da hitro pridemo od ideje do izkušnje in od razmišljanja v akcijo. Metodo boste udeleženci lahko preizkusili tudi na svojih poslovnih idejah oz. projektih, na katerih delate.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.