Speaker

Jernej Celec

Scenarist, satirik in 2d animator

Jernej Celec je scenarist, satirik in 2d animator. Po izobrazbi je doktor medicine, vendar pa se je takoj po zaključenem študiju podal v komične vode. Pisal in režiral je oddajo Skečoholiki, ki se ji je kljub skromnim sredstvom uspelo prebiti v “prime time” slovenske komercialne televizije. Kot scenarist je med drugim sodeloval še pri oddajah “Na žaru z Ladom Bizovičarjem” ter “Ta teden z Juretom Godlerjem”.

Trenutno piše scenarije za satirično oddajo “Kaj Dogaja?” na RTV Slovenija, v kateri tudi imitira nekatere politike in ustvarja animirano rubriko “Čiv Čav”. Vajen pa je tudi nastopanja v živo, saj je kot stand up komik na slovenskih odrih prisoten že več kot desetletje.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
12:30

Odkrivanje avtentičnosti: Potovanje skozi proces samocenzure, samopodobe in kreativnega izražanja

29 June
Čas: 12:30 - 13:30
Lokacija: Džungla stage

Razpravljali bomo o tem, kako kreativni izraz deluje kot ključen ventil, ki odpira prostor iskrenosti, posameznikom pa omogoča izražanje njihovih misli in mnenj na avtentičen način, brez strahu pred zunanjo presojo.

Naši gostje bodo delili svoje osebne izkušnje in vpoglede v to, kako lahko kreativnost služi kot orodje za raziskovanje lastne identitete, premagovanje samocenzure in dvigovanje samopodobe. Skupaj bomo raziskali, kako lahko kot posamezniki kultiviramo svojo kreativnost in jo uporabimo kot močno orodje za izražanje svoje edinstvenosti in avtentičnosti.

Pridruži se nam, ko bomo razpravljali o smernicah in praksah za spodbujanje kreativnega izražanja ter odkrivanje lastne avtentičnosti skozi umetnost in ustvarjanje. Tvoja udeležba je ključnega pomena, saj bomo skupaj gradili prostor za iskrenost, sprejemanje in navdih, ki bo vsakemu posamezniku omogočil, da izrazi svojo resnico na edinstven in avtentičen način. Skupaj odkrijmo, kako lahko kreativno izražanje postane pot do resničnega in avtentičnega izraza sebe.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.