Speaker

Janja Milič Velkaverh

Svetovalka za dvig kreativnosti in agilnosti

Janja je v svoji več kot 20-letni vodstveni karieri pretežni del časa vodila time in področje razvoja. Je zagovornica kreativnosti, agilnega timskega dela, gradnje spoštljivih, vključujočih odnosov, spodbujanja inoviranja in podjetništva znotraj organizacij – teme s katere je magistrirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je mednarodno licencirana mojstrica praktik NLP (INLPTA) ter več certifikatov kreativnega razmišljanja po metodah De Bono. Njeno poslanstvo je pomagati te tematike prenesti v prakso preko izvajanja zanimivih interaktivnih delavnic, svetovanja in couchinga.

Vsebino delavnice Eno kilo »out of the box« idej, prosim dobro opiše kar tale Janjina izjava: “Vsakič me zabava, ko me udeleženci na delavnicah najprej čukasto gledajo, z izrazom: “A ti to resno ???!!” – ko jim predstavim prvo tehniko za kreiranje out of the box idej … nato počasi steče. Po nekaj minutah, ko se sprostijo, prepustijo igri in padejo v “flow” pa postane prav zabavno, polno smeha. Takrat začnejo kot za šalo stresati ideje. In nekatere med njimi, so prav zares odlične!”

Sicer je Janja zadnja leta aktivna v svetovalno izobraževalnem centru AGILIA, ki združuje izkušene strokovnjake z več kot 20 leti poslovnih in vodstvenih izkušenj, mednarodnih certifikatov NLP, Neuro Coaching ter drugimi certifikati. Fokusirajo se na dvig zavzetosti, agilnosti, kreativnosti, timsko povezovanje in ustvarjanje visoko produktivnega, a spoštljivega delovnega okolja preko izvajanja delavnic, poslovnega couchinga ali svetovanja. Več informacij: agilia@agilia.si ali na https://agilia.si.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 2
30/06/2023
Dan 3
01/07/2023
16:00

Eno kilo »out of the box« idej, prosim (učinkoviti triki in tehnike za snovanje prebojnih idej)

Magic Garden (delavnica)
1 July
Time:  16:00 - 17:30
Location:  Magic Garden (delavnica)

Pripravljeni na »out of the box« razmišljanje? Klasično razmišljanje praviloma poteka po bolj ali manj ustaljenih vzorcih in zato pripelje do že poznanih idej. Za »out of the box« razmišljanje je potrebno ubrati drugačen pristop. Pokukati v zajčjo luknjo absurda. Predpogoj zato je sproščeno okolje, kjer so napake dopustne in “blesave” ideje odlična odskočna deska za sveže, nore, unikatne ideje, med katerimi se zagotovo rodi tudi kakšna “uporabna”. Kreativnost je povezana s humorjem, z radovednostjo, s čudenjem, fantaziranjem in provociranjem. In je lahko tudi sistematična: tehnike kreativnega razmišljanja so sklop pravil in korakov, ki nas v kratkem času pridejo do novih, tudi »out of the box« idej. Ne verjameš? Pridi in se prepričaj.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.