Speaker

Janez Hudovernik

Poslovni predavatelj in avtor

Janez Hudovernik, univ. dipl. ing., ACC, združuje znanje in strast do celostnega pristopa k upravljanju osebne energije. Kot licencirani inštruktor dihanja po priznanih metodah Oxygen Advantage in Yogalap, Hudovernik že 14 let osvetljuje poti do učinkovitega ravnanja z energijo na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.

Njegova pot je prepletena z neprestanim učenjem in nadgrajevanjem, kar je leta 2017 kronal s pridobitvijo certifikata OxygenAdvantage®, s čimer je še poglobil svoje znanje o dihanju. Njegovo delo sega od predgovora k slovenski izdaji knjige Dober dih do vodenja delavnic za izboljšanje dihanja, namenjenih zlasti tistim, ki delujejo pod pritiskom do najnovejše avtorske knjige Moč dihanja.

Kot vodja delavnic in avtor več knjig Janez ponuja praktične nasvete za boljše upravljanje s stresom in izboljšanje odpornosti. Njegovi certifikati obsegajo širok spekter od inštruktorja dihalnih tehnik do Executive coachinga, kar ga postavlja v sam vrh strokovnjakov za upravljanje z osebno energijo ne samo v Sloveniji, temveč tudi širše.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
10:00

Spanje in počitek kot ultimativno orodje uspešnosti

29 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla Stage

Čeprav se spanje pogosto zanemarja, igra ključno vlogo pri naši fizični, čustveni in kognitivni zmogljivosti. Podatki iz nedavnih raziskav kažejo, da Slovenci premalo spimo. Nacionalni inštitut za javno zdravje je v letu 2020 izvedel raziskavo o zdravem življenjskem slogu odraslih prebivalcev Slovenije, ki je pokazala, da le manjši delež prebivalstva spi zadostno število ur na dan. Še bolj zaskrbljujoči so podatki o spanju mladostnikov, kjer le nekaj več kot petina med šolskim tednom spi skladno s priporočili.

Ta okrogla miza bo raziskala različne vidike spanja in njegov vpliv na naše življenje. Razpravljali bomo o pomembnosti spanja za kognitivne funkcije, čustveno stabilnost, zdravje srca, metabolizem in celo produktivnost na delovnem mestu. Dotaknili se bomo tudi dejavnikov, ki vplivajo na kakovost spanja, kot so prekomerna izpostavljenost svetlobi zaslona, nepravilni življenjski ritmi in stres.

Govorili bomo tudi o strategijah za izboljšanje kakovosti spanja ter delili koristne nasvete za boljše spanje in bolj zdrav življenjski slog. Skupaj bomo krepili ozaveščenost o pomembnosti spanja in spodbujali pozitivne spremembe v naših življenjih.

Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko spanje postane temelj za bolj zdravo, srečno in uspešno življenje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.