Speaker

Jaka Oman

FRC certificiran flow coach & LSP fasilitator

Jaka Oman je svoje celotno življenje (večino nevede) posvetil iskanju flow stanja. Leta 2017 se je rodila Resna igra, ki danes ponuja predavanja, delavnice in programe z enim samim jasnim ciljem – več flowa. Gre za globalno edinstveni pristop flowa in LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) metode, kar posameznikom in ekipam omogoča bolj poglobljeno iskanje in načrtovanje flow stanja. Od leta 2019 je svoje znanje pridobival v okviru Flow Research Collectiva, kjer se je lahko tudi v živo učil od Stevena Kotlerja, ki danes velja za največjega strokovnjaka za flow stanje na svetu.

Jaka je od leta 2017 tudi certificiran LEGO® SERIOUS PLAY® fasilitator, je eden prvih in danes tudi eden najbolj izkušenih LSP fasilitatorjev v Sloveniji in na Balkanu. Do danes je izvedel že več kot 120 LSP delavnic v 8 državah (v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Srbiji, na Hrvaškem, v BiH, na Madžarskem in v Grčiji).

Na temo flow stanja je delal že z več posamezniki, ekipami in podjetji. Izkazalo se je, da je flow pravi koncept za izzive današnjega življenja in dela. Jaka je dokazal tudi, da lahko s pravim pristopom vsak pride do več flowa pri delu in življenju nasploh.

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
17:00

Odkrij večni vir notranje motivacije – Flow (feat. LEGO® SERIOUS PLAY®)

Magic Garden (Delavnica)
27 June
Čas: 17:00 - 18:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)
Vodnik: Jaka Oman

Na flow delavnici bomo skozi LEGO® SERIOUS PLAY metodo spoznavali naša glavna flow stanja. Naučili se bomo, kaj flow je, kako ga prepoznati, zakaj je tako pomemben in zakaj se v njem tako dobro počutimo.

Danes imamo srečo, da imamo za načrtovanje in upravljanje flowa na voljo zelo učinkovita orodja. Spoznali bomo 3 glavna: Graf I&V, flow cikel in sprožilce flowa, s katerimi boš lahko v prihodnje bolj uspešen/-na pri doseganju več flowa.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.