Speaker

Ingmar Nieuwold in Marija Skočir

Zvočna terapevta

Ingmar Nieuwold in Marija Skočir sta zvočna terapevta z bogatimi izkušnjami vodenja organizacijskih procesov, coachinga in osebnostne rasti, ki uporabljata zvok za uvajanje učinkovitih sprememb ter transformacijo posameznikov in organizacij. Na podlagi teh pristopov sta razvila metodo Art of Spanda™, ki omogoča, da najsodobnejša znanstvena dognanja o pomenu in vplivu zvoka na človeški um in telo prenašamo v poslovno in vsakodnevno rabo za resničen stik sodobnega človeka s samim seboj in za ravnovesje z drugimi.

Marija je doktorica umetnostne zgodovine in sicer deluje kot kuratorka in vodja dveh umetniških galerij, vendar svoje osebno poslanstvo vidi mnogo širše. Uresničuje ga v iskanju načinov opolnomočanja z umetniškimi in terapevtskimi praksami, trajnostnem upravljanju individualnih in družbenih procesov, samorazvojnega izobraževanja, ustvarjalnega vodenja in soustvarjanja skupnosti. Kot certificirana zvočna terapevtka, trenerka in vodja projektov je organizirala številne seminarje, delavnice in umike. Ima izkušnje z delom v humanitarni organizaciji za otroke, kjer je v programe uvajala zdravilnimi lastnosti zvoka, svojo ljubezen do glasbe pa uresničuje v petju in terapetskih zvočnih koncertih.

Ingmar je po poklicu naturopat, a so ga raznolika zanimanja in želja po pomoči soljudem vodila skozi izkušnje celostnih terapevtskih pristopov, podjetniškega svetovanja, pospeševanja sprememb in transformativnega coachinga. Glasbo je študiral na nizozemskem konservatoriju, del svojega življenja pa je posvetil študiju pedagogike, sociologiji, psihologiji in znanosti o človeškem gibanju ter vodil naturopatsko prakso na Nizozemskem. Bil je član upravnega odbora dveh nevladnih organizacij ter soustanovitelj in vodja obsežnega projekta z namenom izkoreninjenja malarije v Ruandi. Zaradi svojih raznolikih interesov in izkušenj je delal tako s posamezniki kot tudi z velikimi organizacijami in vladnimi institucijami.

Po Ingmarjevi selitvi v Slovenijo konec lanskega leta začenjata skupaj z Marijo novo skupno poslovno pot, na kateri želita integrirati svoja različna znanja in izkušnje, a skupno strast do glasbe in uporabe zvoka v terapevtske namene, ter tako prispevati k razvoju in dobrobiti posameznikov in družbe.

Spletna stran
LinkedIn Marija Skočir

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
11:05

(So)zvočje udeležencev

28 June
Čas: 11:05 - 11:25
Lokacija: Džungla stage

Zven lastnega glasu nam pomaga v skupini najprej začutiti sebe, nato slišati druge, prepoznati uglašenost z ostalimi ter tako graditi harmonično ozračje podpore in sprejemanja, ki je podlaga za sodelovalno rast in soustvarjanje.

Med eksperimentalno interaktivno vajo, pri kateri je vsak glas pristen in slišan, boste udeleženci sodelovali v vodenem procesu odkrivanja in sprejemanja lastnega glasu, ne glede na višino, ton, kakovost ... Razdeljeni v skupine bomo raziskovali različne intonacije in postopoma združevali svoje glasove v harmoničen zbor, v katerem na koncu naravno prevladata harmonija in sozvočje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.