Speaker

Igor Ivanov

Facilitator tribe delavnic

Igor je osebni asistent, inštruktor matematike in eden od facilitatorjev tribe delavnic, svoj prosti čas pa rad preživlja športno aktivno ali pa sproščeno v družbi ljudi ali narave. Rad se poglablja v globine življenja, odnosov in vedenjskih vzorcev, saj je vedno pripravljen spoznavati nove poglede za širjenje perspektive. Pri vsem tem pa skrbi za notranje ravnovesje s pomočjo meditacije.

V življenju se je večkrat znašel v stresnih situacijah in jih mirno prenesel ter na najboljši možni način obvladoval. Prav tako je odslužil prostovoljni vojaški rok, kjer se je še dodatno spoprijemal s stresnimi situacijami. Pri vsem tem sta mu vedno prav prišla meditacija in zavestni vdih, ki ga je v tistem trenutku postavil na pravo mesto, iz uma v telo.

Dih je naše najmočnejše orodje za sprostitev in prevzema kontrole nad dano situacijo. Je nekaj tako samoumevnega, da pozabimo na njegovo moč, vendar pa vsi vemo, da brez diha ne zdržimo več kot nekaj minut. V zadnjih slabih dveh letih so se s facilitatorji tribe delavnic odločili deliti svoje znanje in ljudem omogočiti, da spoznajo orodja, ki jim lahko koristijo na vseh področjih življenja. Igor bo na festivalu predstavil meditacijo, ki povezuje zavestno dihanje in meditativno stanje.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
07:30

Zbudi svojo energijo: Jutranja meditacija za notranji mir

Velenjsko jezero
29 June
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero
Vodnik: Igor Ivanov
Dan 1
27/06/2024
16:00

Meditacija za notranji mir

Chill OUT
27 June
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Chill OUT
Vodnik: Igor Ivanov

V današnjem hitrem svetu, polnem različnih izzivov in zadolžitev, smo začeli izgubljati stik s telesom ter prehajamo v notranji nemir.

Meditacija in dihanje sta dve najmočnejši orodji, s katerimi se lahko bolj umirimo ter lažje soočimo z dano situacijo.

Človek, ki je notranje pomirjen, ima veliko moč nad situacijo in nima situacija moči nad njim.
Pri tokratni meditaciji se bomo dotaknili zavestnega dihanja in notranjega miru ter spoznali moč meditacije.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.