Speaker

Grega Apat

Grega je bil biohacker že v mladih letih, ko si je želel čim bolj uspešno športno kariero. Takrat še ni bilo na voljo pravih informacij za tovrstne teme. Pred petimi leti pa je začel odkrivati znanje in tehnike, ki so močno izboljšale njegovo energijo, splošno počutje, sposobnost koncentracije, spomina, tekoče inteligence, govorne inteligence itd. Na pobudo prijatelja je nato začela nastajati knjiga Optimiziran, prva slovenska biohacking knjiga, ki opisuje natančen proces izboljšave telesa, uma in nutricionistike.

Grega je tudi biohacking coach, ki strankam pomaga doseči optimizacijo delovanja telesa ter posledično spremembo prepričanj na podlagi odprave neoptimalnih stanj in razmerij v telesu. Sprašuje se, ali je bilo za neko neoptimalno stanje krivo prej: kokoš (nezdravo življenje) ali jajce (negativna/omejujoča prepričanja oz. blokade, ki so lahko tudi posledica travm).

Njegovo mnenje je, da pride do mešanice spirale, ki vsakega izmed teh dveh dejavnikov pošilja za enak nivo višje ali nižje (če lahko alkoholizem dokazano vodi v nasilje, lahko tudi z biohackanjem “izboljšamo” omejujoča prepričanja). Zato je po njegovem ključno, da se izboljšujeta oba dejavnika hkrati.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
15:00

Kako doseči maksimalne zmogljivosti možganov, telesa in uma z biohackingom?

Networking arena (Delavnica)
29 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Networking arena (Delavnica)
Vodnik: Grega Apat

Skupaj bomo spoznavali, kako je vse povezano z učinkovitostjo delovanja naših celic in kateri biohacki so za to najbolj učinkoviti. Spoznal/-a boš zanimive biohacking tehnike, pripomočke in naprave ter preizkusil/-a njihov učinek na lastni koži. Z izvajanjem teh biohackov boš svoje telo spravil/-a v optimalno delovanje.

Biohackali bomo: samozavest, inteligenco, počutje, energijo, splošno zdravje, hrano, vodo in gibanje. Spoznali bomo, kaj na podlagi raziskav in mojih izkušenj prinaša optimalno delovanje tvojega fizičnega in umskega telesa.

Te biohacke lahko brez prevelikega truda nevidno vneseš v svoj življenjski stil. S temi
biohacki boš postal/-a najboljša verzija sebe, ker boš imel/-a večji kognitivni potencial in boš tako lahko sprejemal/-a boljše odločitve na vseh področjih svojega življenja. Ker bo tvoje telo delovalo bolje, boš manj nagnjen/-a k negativnim čustvenim stanjem ter z njimi povezanim psihomatskim in bolezenskim težavam.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.