Speaker

Grega Apat

Biohacker

Grega je bil biohacker že v mladih letih, ko je želel čim bolj uspešno športno kariero.

Takrat še ni bilo na voljo pravih informacij za tovrstne teme.

Pred 4-imi leti je začel odkrivati znanje in tehnike, ki so močno izboljšale njegovo energijo, splošno počutje, sposobnost koncentracije, spomina, tekoče intelegence, govorne intelegence, itd.

Na pobudo prijatelja je nato začela nastajati knjiga Optimiziran.

Knjiga Optimiziran je prva slovenska biohacking knjiga, ki opisuje natančen proces izboljšave telesa, uma in nutricionistike.

Grega je tudi biohacking coach, ki strankam pomaga doseči optimizacijo delovanja telesa in posledično spremembo prepričanj na podlagi odprave neoptimalnih stanj in razmerij v telesu.

Sprašuje se ali je bila za neko neoptimalno stanje prej: kokoš (nezdravo življenje) ali jajce (negativna/omejujoča prepričanja oz. blokade – ki so lahko tudi posledica travm).

Njegovo mnenje je, da pride do mešanice spirale, ki vsakega izmed teh dveh dejavnikov pošilja za enak nivo višje ali nižje (če lahko alkoholizem dokazano vodi v nasilje, lahko tudi z biohackanjem “izboljšamo” omejujoča prepričanja.

Zato je po njegovem mnenju ključno, da se izboljšujeta oba dejavnika hkrati.

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
11:00

Hekanje produktivnosti z biohekingom

30 June
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Vzeli si bomo čas, da raziskujemo koncept biohekinga, ki nam omogoča izboljšanje naše produktivnosti, kreativnosti in blaginje. Poglobili se bomo v različne tehnike, kot so optimizacija spanja, prehrana, telesna vadba, meditacija in druge metode, ki nam pomagajo doseči vrhunsko delovanje uma in telesa. Skupaj bomo razkrivali skrivnosti biohekinga ter se navdušili nad možnostmi, ki nam jih ponuja za dvig naših zmogljivosti.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.