Speaker

Franci Pliberšek

Lastnik in generalni direktor MIK Celje, predavatelj, vizionar

Franci Pliberšek je arhitekt, vizionar, človek s posluhom za šibkejše in uspešen podjetnik, ki že 33 let uspešno vodi enega najuspešnejših slovenskih podjetij s področja stavbnega pohištva, MIK Celje. Njegova predanost svetli prihodnosti stavbnega okolja se kaže v stalnem osredotočanju na vidike osvetljevanja, varnosti in kakovosti stavbnega pohištva za domove, ustanove ter podjetja. Je izkušen poslovnež, ki vodi po načelih ZKP (Zdrava Kmečka Pamet) in svojo profesionalno pot gradi na razumni in premišljeni poslovni strategiji.

Kljub temu, da je odločen zagovornik preudarnega poslovanja, prav tako razume, da je včasih potrebno sprejeti določena tveganja, saj ta pogosto prinašajo dolgoročen uspeh. V središču njegove vizije stoji prepričanje, da so kakovostne rešitve za stavbno pohištvo ključne za izboljšanje življenjskega okolja. V MIK Celje so ponosni na svojo odgovornost do okolja, saj se trudijo ustvarjati izdelke, ki prispevajo k energetski učinkovitosti in trajnostnemu razvoju.

Franciju njegova vizionarska naravnanost omogoča, da ostaja na čelu industrije in uvaja nove rešitve za izboljšanje bivalnih pogojev. Za vsakim oknom, senčilom, zimskim vrtom, vhodnimi vrati ali le kljuko, za vsako prezračevano fasado in vsakim vgrajenim prezračevalnim sistemom MIKrovent stoji ekipa več kot 170 zaposlenih v MIK Celje in še 80 zunanjih sodelavcev, ki za vas ustvarjajo v različnih MIK-ovih oddelkih.

Spletna stran MIK Celje 
Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
09:30

Navdihujoče voditeljstvo: Srčne ideje, ki spreminjajo družbo

28 June
Čas: 09:30 - 10:30
Lokacija: Džungla stage

V današnjem svetu, kjer se spremembe dogajajo hitreje kot kdajkoli prej, je vodenje postalo kompleksno in zahtevno. Pri tem pa se pojavlja vprašanje: Kako postati voditelj, ki ne le sledi trendom, ampak dejavno soustvarja prihodnost?

Okrogla miza na temo "Conscious Leadership" raziskuje to pomembno vprašanje. Pričakuj navdihujoče pogovore o tem, kako postati voditelj, ki deluje zavestno in odgovorno ter s svojimi vizijami spreminja svet na bolje. Pri conscious leadershipu ne gre le za upravljanje z rezultati in uspehom, temveč poudarja tudi skrb za dobrobit ljudi, okolja in družbe kot celote.

Naši gostje bodo delili svoje izkušnje, prakse in vpoglede v to, kako graditi trajnostne organizacije, ki temeljijo na vrednotah, integriteti in sočutju. Skupaj bomo raziskovali, kako razvijati zavedne voditelje, ki vodijo z zgledom, empatijo in poglobljenim razumevanjem izzivov, s katerimi se sooča sodobna družba. Odkrij ključne vidike conscious leadershipa ter kako lahko ta pristop oblikuje bolj pozitivno in trajnostno prihodnost.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.