Speaker

Erik Kapfer

Strateški vodja vzorčnega mesta Pattern City

Erik Kapfer je strateški vodja vzorčnega mesta Pattern City, specialist na področju filmske postprodukcije saj je delal kot montažer, animator, 3d umetnik, skladatelj, barvni ocenjevalec in nadzornik postprodukcije. Njegovo delo zajema umetniško vodenje različnih komercialnih in nekomercialnih kreativnih projektov. Je pionir digitalne vizualne zmogljivosti in raziskovalec na področju virtualne in razširjene resničnosti. Vodil je projekte na področju neposrednega marketinga, razvoja blagovnih znamk, identitete, gverilskih rešitev in izobraževalnega spletnega razvoja.

Pattern.City oz. vzorčno mesto je ekosistem za izobraževanje, eksperimentiranje, izdelavo prototipov in inovacij. To edinstveno, interaktivno okolje je osredotočeno na zagotavljanje interdisciplinarnih vsebin z učenjem z delom in igrivimi učnimi metodologijami. Pattern City deluje kot stičišče znanja in generator inovacij za deležnike pametnega mesta.

Izobraževanje in izobraževanje
Kar počnemo, je razvijanje metodologije za interdisciplinarno in transmedijsko pripovedovanje zgodb. Med različnimi učnimi načrti najdemo korelacije in jih združimo v zgodbe, ki so privlačne za učenje. Znotraj 700 m2 odprtega prostora gradimo tematske interaktivne ambiente in instalacije, kjer se dogaja vsa čarovnija reševanja problemov, kritičnega razmišljanja in DIY.

Digitalna transformacija in digitalna pismenost
Razumevanje in uporaba novih tehnologij je v središču PatternCityja, ki spodbuja pretok znanja in izkušenj med deležniki v trikotniku znanja. Na strateški ravni PatternCity sodeluje z ministrstvi, izobraževalnimi institucijami, na drugi strani pa z industrijskimi grozdi in industrijskimi inovacijskimi partnerstvi ter s posebnimi podjetji. Ponujamo vpogled v dobo digitalne transformacije in industrijo 4.0 ter razvijamo nove veščine in kompetence za 21. Stoletje.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
17:00

Umetna inteligenca v akciji: Odkrijte moč AI orodij v vašem delovnem okolju

Networking Arena (delavnica)
30 June
Time:  17:00 - 19:00
Location:  Networking Arena (delavnica)

Dobrodošli v svetu, kjer meja med človeško ustvarjalnostjo in tehnološkimi inovacijami izginja. Stopite korak naprej, odkrijte moč umetne inteligence (AI) in orodij, ki bodo preoblikovala vaše delovno okolje na načine, ki si jih še pred kratkim nismo mogli niti predstavljati.
AI ni več le stvar prihodnosti - je tukaj in zdaj, pripravljena, da vas popelje v novo dobo produktivnosti, učinkovitosti in inovacij.
Pridružite se nam na delavnici, kjer vam bomo predstavili smernice za uporabo umetne inteligence, predstavili in omogočili testiranje nekaterih najnovejših orodij in skupaj odkrili potencial uporabe AI orodij v vsakdanjem življenju.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.